Ο Καμπόσος πρόεδρος της ΠΕΔ

Ο Καμπόσος πρόεδρος της ΠΕΔ

Οκτώβριος 17, 2014 - 15:32
0 σχόλια

Τελικά αποτελέσματα για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου

Tην Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 14:00 στην Τρίπολη, στο Δημαρχείο Δήμου Τρίπολης (Διεύθυνση Εθνικής Αντίστασης 43) συνεδρίασε  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Πελοποννήσου με μοναδικό θέμα της συνεδρίασης την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Υπερίσχυσε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσος από τον  συνδυασμό "Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση" με  11 ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον πρόεδρο έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 20 από τους 21 καθώς απουσίαζε ο κ. Νίκας δήμαρχος Καλαμάτας

11 ψήφους έλαβε ο κ. Καμπόσος Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών από τον συνδιασμό Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση

6 ψήφους έλαβε ο κ.Βαλιώτης Ευάγγελος Δήμαρχος Σπάρτης από τον συνδιασμό - Μεμονωμένος υποψήφιος

και 3 λευκά

Στη ψηφοφορία για την εκλογή Αντιπροέδρου, Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής παρίσταται μόνο η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης καθώς οι παρατάξεις της μειοψηφίας αποχώρησαν από τη διαδικασία, καθώς όπως υποστηρίζουν το προεδρείο θα έπρεπε να ήταν διαπαραταξιακό.

Υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου είναι ο Αναστασόπουλος Ευστάθιος δήμαρχος Μεσσήνης και για τη θέση του Γραμματέα του ΔΣ υποψήφιος είναι ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης και οι δύο ανήκουν στην Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση.

Τα τελικά αποτελέσματα έχουν ώς εξής:

Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος

Γραμματέας  ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης πρώην δήμαρχος Τρίπολης

Εκτελεστική Επιτροπή είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος  Καλαντζής, δήμαρχος Νεμέας και Αργειτάκος Σταύρος, πρώην δήμαρχος Σπάρτης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.