Ο Γιάννου, ο Μπαντής και ο... Αθανασιάδης

Ο Γιάννου, ο Μπαντής και ο... Αθανασιάδης

Απρίλιος 19, 2016 - 12:01
0 σχόλια

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα Τρίπολης να τερματίζει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τελικά να χάνει το τρένο τον play off.

Για μία ακόμα χρονιά βέβαια δεν έλειψαν και οι ατομικές διακρίσεις για τους ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας ως δείγμα του ταλέντου αλλά και της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις.

Ο πρώην πια ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Απόστολος Γιάννου που εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται στην Κίνα παρά το γεγονός πως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στην Super League λόγω της μεταγραφής του τελικά κατάφερε ωνα τερματίσει στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού και τον Μάρκους Μπέργκ του Παναθηναϊκού  με τον Σουηδό μάλιστα να τον περνά την τελευταία αγωνιστική με τα πέντε τέρματα πυ σημείωσε κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Γιάννου σε 21 συμμετοχές με την κιτρινομπλέ φανέλα πρόλαβε να πετύχει 13 γκολ κάννοντας εξαιρετικές εμφανίσεις που τον οδήγησαν βέβαια στην πολύκροτη και ακριβή μεταγραφή του στην Γκουανζού της Κίνας.

Η αρκαδική ομάδα μετά την μεγάλη επιτυχία και την περσινή διάκριση με την Χερόνιμο Μπαράλες να παίρνει το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα έχει μία ακόμα ιδιαίτερη στιγμή με την 3η θέση του Απόστολου Γιάννου.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που κάνει την παρουσία του στις πρώτες πέντε θέσεις των κορυφαίων ατομικών κατηγοριών είναι ο Γιώργος Μπαντής ο οποίος από την στιγμή που κάθισε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Γιάννινα στους Ζωσιμάδες την 8η αγωνιστική  έμελε να μην βγάλει την φανέλα του βασικού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαντής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Αστέρα Τρίπολης όντας πολύ σταθερός και σε πολλές περιπτώσεις να σώζει με θεαματικό τρόπο την ομάδα του από σίγουρες παραβιάσεις.  Έτσι λοιπόν ο έμπειρος πορτιέρο των κιτρινομπλέ με 15 αποκρούσεις τερμάτισε στην 4η θέση του σχετικού πίνακα.

Μάλιστα πρώτος στο πίνακα αποκρούσεων είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης του Πανθρακικού με 92 αποκρούσεις συνολικά ο οποίος από την νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα όπως έχει γίνει γνωστό.

Πίνακα σκόρερ

1. Κώστας Φορτούνης 18 (Ολυμπιακός)

2.Μάρκους Μπέργκ 15 (Παναθηναϊκός)

3.Απόστολος  Γιάννου 13

4. Τάσος Μπακασέτας 11 (Πανιώνιος)

5. Απόστολος Βέλιος 11 (Ηρακλής)

Πίνακας αποκρούσεων

1. Γιώργος Αθανασιάδης 92 (Πανθρακικός)

2. Μάρκος Βελλίδης 91 (ΠΑΟΚ)

3. Δημήτρης Κυριακίδης 79 (Παναιτωλικός)

4. Γιώργος Μπαντής 75 (Αστέρας Τρίπολης)

5. Λουκ Στιλ 71 (Παναθηναϊκός)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.