Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αρκαδίας ζητά ονόματα

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αρκαδίας ζητά ονόματα

Φεβρουάριος 15, 2012 - 13:50
6 σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας, «έκπληκτο και προβληματισμένο από τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου στις 14-02-2012 που αναφέρονται σε κυκλώματα εικονικών συνταγογραφήσεων φαρμάκων και εξαγωγών που αποκαλύφθηκε από το Σ.Δ.Ο.Ε. Πελοποννήσου, συνήλθε εκτάκτως το ίδιο βράδυ και αποφάσισε να ζητήσει εγγράφως τα στοιχεία της έρευνας από την Περιφερειακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας πιστεύει ότι δεν μπορεί να διασύρονται 550 περίπου φαρμακοποιοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Αρκαδίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Λακωνίας), οι οποίοι ασκούν με υπευθυνότητα διαφάνεια και σύνεση το λειτούργημα τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες στηρίζοντας την πρωτοβάθμια Υγειονομική περίθαλψη.
Πιστεύουμε ότι όλες οι εμπλεκόμενες δημόσιες αρχές (Υπουργείο Οικονομικών, Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, ασφαλιστικά ταμεία), θα προχωρήσουν την έρευνα σε βάθος και θα αποδώσουν με παραδειγματικό τρόπο τις ευθύνες όπου αναλογούν.
Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας ζητά να ενημερωθεί άμεσα για τα εμπλεκόμενα μέλη του, προκειμένου να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα εκ της φαρμακευτικής νομοθεσίας, Πειθαρχικά και άλλα Διοικητικά μέτρα.
Έχουμε ηθική υποχρέωση ως επιστημονικό κλάδος- όπως και κάθε κλάδος- να απομονώσουμε και να τιμωρήσουμε πιθανές μειοψηφίες που αμαυρώνουν το σύνολο».

 


6 Σχόλια

Αν δεν κανω λαθος μεγαλο καναλι αναφερθηκε σε φαρμακοποιο της Τριπολης αλλα οχι συγκεκριμενα και επωνυμα.Τωρα,σαν ενα μεγαλο χωριο που ειμαστε ολο και καπου παει το μυαλο μας..Το θεμα ειναι ενα,να πληρωσουν οι κλεφτες...!

σιγα τα αυγα και αν δοθουν ονοματα τι θα γινει? στην παρομοια υποθεση του ικα τριπολης απο το 2000 ακομη δεν εγινε η δικη και ολοι ειναι ευχαριστημενοι.ειναι πολλα τα λεφτα μαγκες μου και ισχυροι οι προστατες και οι κλεφτες ακομη ειναι εξω. τουλαχιστον να μαθουμε τα ονοματα για να ξερουμε τους διπλανους μας και μπορει να ξυπνησει και εκεινη η ¨δικαιοσυν稨

Εκαναν και απεργια οι φαρμακοποιοι, είχαν βγάλλει και αφίσσα ότι πεινάνε... Θράσος ε...Γι΄αυτό πέσαμε έξω Όποιος θέλει τον προκαλώ να ανταλλάξουμε περιουσία, Πότε θα σας κόψουν το κέρδος 35% τα παιδιά τουλάχιστον, συνταγές κολλητών και άλλα Ανικανότητα το ΠΑΣΟΚ

Τι μια βρίζουμε τους ταξιτζήδες, την άλλη τους δημοσίους υπαλλήλους, την παράλλη τους υπαλλήλους ΔΕΗ κ.ο.κ. Μήπως τελικά μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας; Και για όσους λένε ότι το κέρδος είναι 35% είναι 18% στα φάρμακα και πρόκειται να πάει στα 15%. Στα παραφάρμακα που είναι 30% δεν αγοράζει κανένας. Όσο για αυτούς που νομίζουν ότι η όλη φασαρία γίνεται για το ωράριο ας καταλάβουν ότι γίνεται για να μπορέσουν οι εταιρίες να ανοίξουν τα μαγαζιά τους σε πρόσφορο έδαφος όπως θα γίνει και με τους ταξιτζήδες και με τους φορτιγατζήδες, τους δικηγόρους, τους συμβολαιογράφους και ακολουθούν και άλλοι. Όσοι χαίρονται με τον εξεφτελιμό επαγγελμάτων έχουν να λάβουν ακόμα πολλές χαρές.

<p> Αν ο συλλογος θελει ονοματα, τοτε μπορει να δημοσιευσει τη λιστα με τα μελη του. Και οποιος πιστευει οτι ειναι καθαρος ας ζητησει να ελεγχθει. Τελος με τις μπουρδες πλεον. Ολοι στο κολπο εισαστε και το παιζετε ανηξεροι. Λες και αν θελετε να ελεγξετε τα μελη σας, δεν μπορειτε να το κανετε? Βγαζετε κα ανακοινωσεις. Εσεις ρε να μας πειτε ποιοι ειναι απατεωνες αναμεσα σας. Αλλιως ειστε ολοι, σας αρεσει δεν σας αρεσει.</p>