Ο εορτασμός της επετείου της Μάχης των Δολιανών (pics,vid)

Ο εορτασμός της επετείου της Μάχης των Δολιανών (pics,vid)

Μάιος 21, 2017 - 18:29
0 σχόλια

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η 196η επέτειος της Μάχη των Δολιανών στα Ανω Δολιανά. Ο εορτασμός ξεκίνησε με τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία στο ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ στη συνέχεια το τελετουργικό μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο, στην πλατεία με την επιμνημόσυνη δέηση

. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γ. Κουτρουμπής ενώ μετά την κατάθεση των στεφανιών και τα ποιήματα από τους μαθητές, το χορευτικό του Δημοτικού Σχολείου Δολιανών παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Το παρών στον εορτασμό έδωσαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γ. Παπαηλιού, ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Π. Μαντάς, οι π/σ κκ. Μπακούρης, Κατσίρης και Ντάνος, ο αντιδήμαρχος κ. Γκαύρος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ κ. Γ. Καμπύλης. μέλη της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης του ΔΣ, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού, ο πρόεδρος της τ/κ Δολιανών κ. Καζάς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: astrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.