Ο δημιουργός της επιτυχίας "Mestral" Γιώργος Καρτσάκης μιλάει στο Arcadia Portal

Ο δημιουργός της επιτυχίας "Mestral" Γιώργος Καρτσάκης μιλάει στο Arcadia Portal

Σεπτέμβριος 03, 2012 - 12:43
17 σχόλια

2.720.995 προβολές έως σήμερα στο youtube!!!

Το Arcadia Portal εξασφάλισε για εσάς μια ακόμα αποκλειστική συνέντευξη. Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε το Γιώργο Καρτσάκη, συνθέτη της επιτυχίας "Mestral" που ακούσαμε αυτό το καλοκαίρι σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε όλες τις βραδυνές μας εξόδους!

Πρόκειται για έναν ακόμα νέο άνθρωπο με καταγωγή από την Τρίπολη που διαπρέπει στο χώρο της μουσικής και αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για την περιοχή μας. Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε και ακούστε το υλικό που τη συνοδεύει.

-Μιλήστε μας για την επιτυχία του τραγουδιού "Mestral".

Θα ήθελα πρώτα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη και να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για τη δουλειά που κάνετε! Κατάγομαι από την Τρίπολη και χαίρομαι που έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε.
Το "Mestral" ήρθε μετά από μια δισκογραφική πορεία τεσσάρων ετών με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Pink Noisy". Το κομμάτι ξεχώρισε από νωρίς και φάνηκε πως θα είναι ένα από τα Hit του καλοκαιριού! Βρίσκεται όλο το διάστημα μέσα στις πρώτες προτιμήσεις των ραδιοφώνων σε όλη την Ελλάδα, επίσης έφτασε και #1 στις πωλήσεις μέσω itunes και στο youtube κοντεύει τα τρία εκατομμύρια views!

-Πως προέκυψε η συνεργασία με την Ήβη Αδάμου;
 
Λόγω της επιτυχίας του "Mestral" η εταιρία μου η  Sony Musicαποφάσισε να ηχογραφήσουμε την ελληνική εκδοχή του κομματιού με την Ήβη Αδάμου μιας και αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ δυνατό όνομα και θα μπορούσε να το στηρίξει.

-Από που είστε; Ποια η σχέση σας με την Αρκαδία; Πιστεύετε ότι οι Αρκάδες διαπρέπουν παντού;
 
Έχω καταγωγή από Τρίπολη και από Ηράκλειο Κρήτης, μεγάλωσα στην Τρίπολη, ενώ για αρκετά χρόνια σπούδαζα και ζούσα στην Πάτρα.
  Γνωρίζω αρκετούς τομείς καλλιτεχνικούς και επιστημονικούς όπου οι Αρκάδες ξεχωρίζουν και γενικά βρισκόμαστε πιστεύω σε μια ευνοϊκή περιοχή... Θα πρέπει επίσης να αναφέρω και τη συνεργασία μου με έναν επίσης ταλαντούχο και δεξιοτέχνη βιολιστή από την πόλη μας τον Θανάση Μουρλά, με τον οποίο έχω συνεργαστεί επιτυχημένα δύο φορές στο παρελθόν στη γνωστή συλλογή του εξωτερικού "Buddha Bar".

- Είστε συνθέτης ή στιχουργός ή και τα δυο;
Αν και τα δυο, τι προηγείται εξ αυτών;
 
Είμαι συνθέτης και μουσικός παραγωγός. Οι σπουδές μου είναι πάνω στη σύνθεση μουσικής (αρμονία, αντίστιξη, φούγκα) και μουσική τεχνολογία.
Το στιχουργικό μέρος είναι κάτι που θα με απασχολήσει αργότερα στο μέλλον.

- Τι θέματα σας εμπνέουν;
 
Αυτό είναι κάτι απροσδιόριστο, απρόοπτο και συγχρόνως προκαλεί ενδιαφέρον, δε μπορώ να θέσω τον χρόνο που θέλω για να γράψω μια μουσική... η έμπνευση έρχεται από μόνη της, συνήθως από θέματα απρόσμενα όπως μια εικόνα, έναν ήχο ή μια κατάσταση ψυχολογικά φορτισμένη. Όλα αυτά μεταφράζονται με μουσική.

- Η μουσική σας αποφέρει έσοδα; Ασχολείστε επαγγελματικά ή ως χόμπι;
 
Πλέον ναι και χάρη φυσικά στην επιτυχία του Mestral, όμως δεν ήταν αυτός ο αρχικός στόχος. Προέκυψε στην πορεία και είναι αναγκαίο για ν’ αντεπεξέλθει ο κάθε δημιουργός βιοποριστικά. Ούτε όμως ως χόμπι ξεκίνησε! Ήταν κάτι σημαντικότερο, η ανάγκη για να εκφραστώ μέσα από τη μουσική.

- Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας 40 χρόνια μετά;
 
Δυστυχώς δεν μπορώ να τον φανταστώ και αυτό είναι που με φοβίζει! Θα ήθελα όμως να με ακολουθεί η μουσική

- Παρακολουθείτε τη διεθνή μουσική σκηνή; Τι είδους μουσική σας αρέσει;Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες;

  Παρακολουθώ τις εξελίξεις και εδώ και έξω όσο αυτό είναι δυνατό μιας και η μουσική πλέον δημιουργείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, τόσο που δε μπορεί κάποιος εύκολα να την απορροφήσει. Η αλήθεια είναι πως τα ακούσματα μου είναι τις περισσότερες φορές από διαφορετικά είδη μουσική και κάποιες φορές από άλλες μουσικές εποχές, Δεν θα αναφέρω πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες, αλλά τους σημαντικότερους από τους οποίους έχω επηρεαστεί: Jean-Michel Jarre και Βαγγέλης Παπαθανασίου

Σύνδεσμος επικοινωνίας: http://www.facebook.com/OfficialPinkNoisy

Video: 

youtube://v/TNxb5rUjAgI

youtube://v/cxVQgdwaFr0

youtube://v/B0ZHRMWiz_Q


17 Σχόλια

μπράβο παλίκαρε! φοβερό κομμάτι. Μακάρι να σε δούμε και σε κάποιο club της Τρίπολης. Οι Αρκάδες τα σπάνε ΠΑΝΤΟΥ

εχουμε πολλα και αξιόλογα συγκροτηματα στην πολη ειναι ενδιαφέρον να τα ψάξετε

Όταν ο Γιώργος στρωνόταν κάτω να μάθει μουσική, οι τοπικοι και μη, "μάγκες" "και καλά dj" έκαναν δημόσιες σχέσεις και νόμιζαν ότι έτσι θα είναι πάντα τα πράγματα...τώρα όλοι αυτοί οι δήθεν ξάχνουν για δουλεία και κυνηγάνε το 2euro...έπειτα κάνουν παράπονα για τα μαγαζιά και την νοοτροπία των ιδιοκτητών κτλ....Συμβουλή: Φίλτατοι djs, ο όρος έχει παρεξειγηθει αρκετά τα τελευταία χρόνια...όπως εσείς την λέτε σε κάθε παιδακί που βγαίνει τώρα δειλά δειλά στην πιάτσα έτσι και εγώ την λέω σε εσάς...dj είναι αυτός που τουλάχιστον γνωρίζει και μπορεί να γράφει μουσική, να διαβάζει παρτιτούρες και να παίζει τουλάχιστον ένα μουσικό όργανο. Τα κασέ και οι μούρες που πουλάγατε τελείωσαν, όπως τελείωσαν και τα ευρά για τις δόσεις του μουράτου και καλά τρόπου συμπεριφοράς σας. Στρωθείτε να μάθετε καμια νότα γιατι μόνο με remix δεν γίνεται δουλειά. Προσωπικά στον Καρτσάκι θα έδινα όσα μου ζειτούσε για να έρθει στο μαγαζί μου, το τουπέ και την μούρη όμως των τοπικών δεν την πληρώνω με την καμία...Γιώργαρε χίλα μπράβο απο εμένα...οι υπόλοιποι ας πάρουν τα λαπτοπ και ας πάνε σε κανα γάμο και κανα πανυγίρι για το μεροκάματο, μέχρι εκέι είναι...κααι όταν βρίσκονται σε κανά καφέ που συνηθήζουν να αράζουν όλοι μέρα ας συζητάνε τα "στραβά" του "επαγγέλματος" μεταξύ τους. Ένας βλάκας και άσχετος ιδιοτήτης καφετέριας Περιμένω τα σχόλια σας κύριοι.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄AN ORANGE END΄΄ και ο δίσκος (2009)΄΄LEGO΄΄. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ U-TUBE, MYSPACE KAI ΣΤΟ SYTE ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΙΝΝΕR EAR! ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ALBUM ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ, ΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!

(από την όποια ενασχόλησή μου με τη μουσική), πρόκειται για έναν από τους αξιολογότερους συνθέτες που γέννησε ο τόπος τούτος...

Ο ορος DJ δεν εχει να κανει με την παραγωγη τραγουδιων αλλα ουτε και με την μουσικη συνθεση ! Σε περιπτωση που δεν ξερεις τι σημαινουν τα αρχικα DJ σου παραθετω το παρακατω Link να διαβασεις http://en.wikipedia.org/wiki/Disc_jockey Η συγκριση λοιπον ειναι ατοπη και στοχευμενη . Αν εχεις κατι να πεις ξεκαθαρα , απλα πες το ... Τα κασε που εχεις πληρωσει εσυ μαλλον ηταν υπερτιμημενα μιας και ακομα σε καιει και γι'αυτο το αναφερεις . Η νοοτροπια και η συμπεριφορα των μαγαζιων ειναι αυτο που σκοτωσε την διασκεδαση αφου για να μαζεψουν ευρω"πουλακια" εδιναν οσο οσο για να κανουν ενα "ομορφο" "αθηναικο" παρτακι με χορευτριες που στο τελος προσπαθουσαν να τις στριμωξουν στην τουαλετα για να τους κατσουν [τοσα λεφτα ρε παιδι μου] και στο τελος εκλαιγαν ... Μετα επαιρναν και παιρνουν παιδακια να παιξουν μουσικη για 20-30 ευρω ! Εκμεταλευση στο 1000% Αυτος ειναι ο λογος που πανε σε γαμους και πανηγύρια ολοι πλεον . Για 20 ευρω χωρις ασφαλεια παιξε μονος σου . Χωρις ενσημα , χωρις ωραριο και παντα με απαιτησεις επαγγελματια οταν εσεις δεν δινατε και δινετε ουτε αυτα που οριζει ο νομος . Γραφεις οτι οσα θα σου ζηταγε ο Γιωργος θα του τα εδινες ! Για πιο λογο ακριβως ? Θα παιξει μουσικη ? Ειναι DJ ξαφνικα ? μετα τις 1 θα του πεις να βαλει και Ελληνικα να υποθεσω ? Απλα αχταρμας ο λογος σου [μαλλον το κειμενο σου] Τωρα που δεν εχετε κοσμο και δεν κατεβαζετε τις τιμες σας φταινε ΟΛΑ ! Το ψαρι απο το κεφαλι φαινεται λεει ο σοφος λαος . Ετσι οπως τα κανατε ... Λουστείτε τα ! Στο θεμα μας τωρα : Πολυ καλο - σοβαρο τραγουδι το Maestral και μπραβο στον Γιωργο . Μην ξεχνατε ομως οτι υπαρχουν πολλαααααα ατομα που γραφουν μουσικη που δεν εχουν την προβολη για να γινουν γνωστοι στο κοινο ! Οι En orange end ειναι απο τους καλυτερους που εχουμε και κριμα που δεν τους ξερει ο κοσμος . Οι Flowjob εχουν respect απο ολη την Ελλαδα και εδω δεν τους ξερει κανεις . Τα remix σας φταινε οχι οτι δεν εχετε γνωσεις ... Ετσι για την ιστορια και μονο σου λεω οτι δεν μπορεις να κανεις remix αν δεν εχεις μουσικες γνωσεις. Διαβασε και εδω για να μαθεις και κατι http://en.wikipedia.org/wiki/Remix Με τα λεφτα του μπαμπα φτιαξατε ενα cafe , δεν δουλευψατε πουθενα σε ολη σας την ζωη και τωρα σας φταιει η μουσικη . Κοιτατε την καμπουρα σας και αφηστε τους αλλους να εκφραζονται με τον τροπο που τους εκφραζει "Φιλε anonymous γραψε και το ονομα σου για να δουμε κατα ποσο εισαι αυτος που λες"

Τον γνωριζω απο μικρο εναι γενημα και θρεμα Τριπολης ταλαντουχος σεμνος και εργατικος συγχαρητηρια για τη μεγαλη του επιτυχια αναμενουμε την επομενη

<p> είμαι σίγουρος πως και εσυ εισαι ενα απο αυτους που λενε βαελε ελληνικα να κρατησουμε το κοσμο... οποτε τι παρτιτουρες μαλακιες λες!!</p>

Δεν συμφωνώ με ολα τα παραπάνω . Υπαρχουν λίγοι αλλα καλοί κ σωστοί επαγγελματίες στην πόλη μας. Για ολα τα υπόλοιπα εχεις απόλυτο δικιο ! Αν θεωρεί ο anonymous τα remix εύκολη υπόθεση τοτε ας ασχοληθεί και ο ίδιος .

Σιγά παιδιά, προσέξτε μην τρακάρουν τα πτυχία της μουσικής σας! Οι περισσότεροι, λίαν επιεικώς, δεν ακούγονται! Ούτε μια αλλαγή της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν! Καλό το PC Dj και τα έτοιμα προγραμματάκια-τυφλοσούρτες που σου ρυθμίζουν αμέσως τα beats, αλλά αν δεν έχεις περάσει από την εποχή των ΜΚ ΙΙ με το βινύλιο, όλα τ' άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες, που έλεγε κι ένα παλιό διαφημιστικό (οι...κατά τι παλιότεροι, θα το θυμούνται)...Πέρα απ' όλα αυτά πάντως, είναι να τό'χεις και μέσα σου, διαφορετικά...από μακριά κι αγαπημένοι...Άντε ανακάτεψε 'κανα Gordon's με sprite καλύτερα...

Η επιτυχια του Mestral δεν ειναι τυχαια ο Γιωργος λογω του χατακτηρα του και της σεμνοτητας του στη συνευτευξη του δεν παρουσιαζει το πραγματικο του προφιλ Π, Χ. οτι ασχολειται απο 6 χρονων με τη μουσικη και εχει 4 πτυχια ανωτερων θεωρητικων σπουδων στα Ωδεια Τριπολης και Πατρων σε πανελληνιο διαγωνισμο νεοι συνθετες ηλθε πρωτος με βραβειο εχει παρει υποτροφια στη μουσικη τεχνολογια και πολλα αλλα .

Απόρησα πως δεν τσακωθήκατε - από την αρχή που βγήκε το άρθρο - οι dj's της πόλης για το ποιος είναι πάλι ο γαμάουα... εδώ έχουμε μια περίπτωση όπου το παλικάρι κατάφερε κάτι. το έγραψε το προώθησε κτλ και έχει πάει πολύ καλά. δεν έχει σχέση η κόντρα σας με αυτό που κάνει το παλικάρι. δεν πρόκειται να σας πάρει την θέση σε κάποια καφετέρια οπότε ηρεμήστε.

"Ο ορος DJ δεν εχει να κανει με την παραγωγη τραγουδιων αλλα ουτε και με την μουσικη συνθεση !" και τότε γιατι λέτε συνέχεια και με κάθε ευκαιρια οτι οποιος δεν εχει κανει αλλαγη με το χερι και να ταιριαξει το beat κτλ δεν πρεπει να καθεται στην θεση του dj? ετσι λεω και εγω οτι οποιος δεν εχει μουσικη αποψη δεν πρεπει να κανει remix...την παρτιτουρα και τα μετρα πως τα περνασ στο ableton? με τα μουρατα ρουχα και την μουρατη σνομπ συμπεριφορα της τοπικης παρεας dj? "Η νοοτροπια και η συμπεριφορα των μαγαζιων ειναι αυτο που σκοτωσε την διασκεδαση αφου για να μαζεψουν ευρω"πουλακια" εδιναν οσο οσο για να κανουν ενα "ομορφο" "αθηναικο" παρτακι με χορευτριες που στο τελος προσπαθουσαν να τις στριμωξουν στην τουαλετα για να τους κατσουν [τοσα λεφτα ρε παιδι μου] και στο τελος εκλαιγαν ..." Εχεισ δικιο σε αυτο. "Μετα επαιρναν και παιρνουν παιδακια να παιξουν μουσικη για 20-30 ευρω ! Εκμεταλευση στο 1000%" Εκμεταλευση? μπας και θελεις 500 ευρω μεροκαματο? πραγματα που δεν ειναι διατεθιμενη η αγορα να πληρωση απλα δεν θα πληρωθουν. Παρτε το χαμπαρι. Τελος οι εποχες της μουρης και του δηθεν. "Για 20 ευρω χωρις ασφαλεια παιξε μονος σου" Αμα είσαι τόσο καλός να πας να κανεις εναρξη στον οαεε και να κοβεις τιμολογια. Η μηπως δεν βγαινει η δοση του διμηνου ουτε για πλακα? Τοσο τραγικο το επιπεδο... "Χωρις ενσημα , χωρις ωραριο και παντα με απαιτησεις επαγγελματια οταν εσεις δεν δινατε και δινετε ουτε αυτα που οριζει ο νομος" Τραβα στον οαεε να δεις την γλυκα...Μετα δεν θα περιοριζει τιποτα το μεγαλο σου ταλεντο..θα μπορεις να πειγαινεις και σε αλλεσ πολεις για δουλεια...Η μηπως την θες στα ποδια σου και να σου κανουμε και αερα? "Γραφεις οτι οσα θα σου ζηταγε ο Γιωργος θα του τα εδινες !" Γιατι ξερω οτι θα μου ζηταγε οσα θα αξιζε και οχι οσα θα ηθελε για να τονοση τον εγωισμο του και να νιωση πραγματικος dj. "Με τα λεφτα του μπαμπα φτιαξατε ενα cafe , δεν δουλευψατε πουθενα σε ολη σας την ζωη και τωρα σας φταιει η μουσικη ." Μορεις να παρεις και εσυ ενα δανειο και να ανοιξεις ενα καφε για να δεις την γλυκα, επειτα πηγαινται μια βολτα στην εφορια και δηλωστε ολα τα μαυρα λεφτα που εχετε παρει απο πιτσιριδες σε διαφορα μαγαζια και μια βολτα απο αεπι για τα δικαιωματα των 100000 χιλιαδων mp3 που εχετε στην συλλογη σας + αγοραστε νομιμα ολα τα λογισμικα και μετα μιλιστε για τα υπολοιπα. "Φιλε anonymous γραψε και το ονομα σου για να δουμε κατα ποσο εισαι αυτος που λες" Εισαι πονηρος κιολας και θες ονομα...αχαχχαχααχαχχα "βαελε ελληνικα να κρατησουμε το κοσμο" αφου στους γαμους και στα πανυγηρια ελληνικα παιζεται, που ειναι το προβλημα. Ειναι ετοιμες και οι πλαυλιστ. "Αν θεωρεί ο anonymous τα remix εύκολη υπόθεση τοτε ας ασχοληθεί και ο ίδιος ." Δεν θεωρω τα remix ευκολη υπόθεση, απλα θεωρω οτι για να σταθει καποιος σε αυτον τον χωρο και να λεει οτι κανει αυτη την δουλεια το λιγοτερο που θα πρεπει να εχει ειναι γνωσεις μουσικης κτλ Διαφορετικα θα παραμεινει στην μετριοτητα. "αλλά αν δεν έχεις περάσει από την εποχή των ΜΚ ΙΙ με το βινύλιο, όλα τ' άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες" Πανω κατω τα ιδια λεμε με διαφορετικα λογια, εαν καποιος δεν εχει λιωση στην μελετη των βασεων της μουσικης και της συνθεσης οτι και να κανει μετριος θα μεινει....(εξαιρουνται ταλεντα τυπου παπατηανασιου κτλ) Και μερικες γενικοτερες παρατηρησεις για να κλεισω. Στον χωρο της νυχτας οσοι δουλευουν θεωρουν οτι η δουλεια τους εχει το μεγαλυτερο μεριδιο επιπιχιας και πως πρεπει να πληρωθουν αναλογα. πχ οι σερβιτοροι λενε οτι αμα το service δεν ειναι καλο θα φύγει ο πελάτης, οι barmen το ιδιο, υποδοχη το ιδιο και παει λέγοντας... το χαιλικη ομως τον dj στην επιτυχία η οχι ενος μαγαζιου δεν περιγραφεται....κρεμομαστε απο τα @@, μαλλον κρεμεται ολη η Ελλαδα απο τα @@ σας, ειστε οι ενσαρκοτες της διασκεδασης και χωρις εσας δεν υφιστατε διασκεδαση....ποτε και πουθενα....ρε πατε καλα?????? Εαν εισαστε τοσο τζιμανια στην πιατσα και ξερεται τα μυστικα της επιτυχιας γιατι δεν μαζευεσται ολοι να βαλεται λεφτα και να ανοιξεται μια σουπερ καφετερια να χεστητε στα φραγκα?? αφου τα μυστικα της επιτυχιας τα γνωριζεται και ειστε τόσο σιγουροι. Επειτα δεν θα χρειαζεστε να πληρωνεται djs. ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΑ ΧΑΙΛΙΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑΖΕ ΥΦΑΚΙ ΠΕΡΑΣΑΝ. Ποσοι απο εσας εχουν βρεθει στην θεση να πληρωσουν εργαζομενο? Και απο ποτε τα 30 μεροκαματο ειναι λιγα? Οι δευτερες τριτες δουλειες που κανεται σας δινουν παραπάνω?? Την λογικη του σου φερνω τόσο κοσμο θελω αυτο το ποσοστο, που μεχρι ενα ορισμενο σημείο είναι σωστη, θα την αποδεχοσασταν εσεισ εαν ειχατε κανει μια επενδυση αρκετων χιλιαδων ευρώ?? Εγω πάντος στο παραπάνω απανταω αρνητικα...απο που και εως που?? Μηπως ειμαστε συνεταιροι με τους dj Και δεν το ξερω?? Και τελός επειδη καποιος του αρεσε και ασχολήθηκε αρκετες ωρες με το pc, mixing, sound κτλ δεν σημαινει οτι πρεπει να του εχει σφηνωθει στο μυαλο ΄το ι καποιος ντε και καλα πρεπει να τον πληρωσει για αυτο. Εαν σας ελεγα εγω οτι εχω κανει ερευνα 20 ετων και ανακαλυπσα το τρυπανι που κανει την τετραγωνη τρυπα, παει να πει οτι εσεις θα πρεπει ντε και καλα να με πληρωσεται για αυτο? Δεν νομιζω. Ενας βλακας που συμορφωνεται σιγα σιγα :)

Εκτός από "βλάκας και άσχετος ιδιοτήτης καφετέριας" είσαι κι αγράμματος.Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά ανάπτυξε τις αμπελοφιλοσοφίες σου.

Πες τα ρε χριστιανέ να αγιάσει το στόμα σου με τον αγράμματο,που έχει το θάρρος να αναρτά δημοσίως τις απόψεις του,χωρίς να ελέγχει τι γράφει!Μακάρι να ήξερα ποιός είσαι να μην πάρεις από εμένα ούτε τρύπιο τάλιρο αμόρφωτε,που μου έγινες και ιδιοκτήτης!Την σύμβαση δανείου όταν την υπέγραφες σταυρό έβαλες?Μάθε ότι υπάρχουν και άλλα "ι" στο αλφάβητο εκτός από το "η". Όσο για τον Καρτσάκη τι να πεις?Μορφωμένος,ενημερωμένος,επίκαιρος.Τρίπτυχο σίγουρης επιτυχίας.

****που συμμορφώνεσαι σιγά σιγά,για πες μας πόσα ένσημα κολλάς κάθε μήνα στο προσωπικό σου? Πόσο ΦΠΑ αποδίδεις στο κράτος αφού δεν χτυπάς αποδείξεις? Καλά κάνεις όμως αφού δεν υπάρχει κράτος να σε βάλει στη θέση σου.Να σε υποχρεώσει να ασφαλίζεις ΟΛΟ το προσωπικό σου στο ΙΚΑ,να κόβεις ΟΛΕΣ τις αποδείξεις,να τηρείς το ωράριο λειτουργίας κι όχι να κλείνεις στις 6 το πρωί,να αναπτύσεις όσα τραπεζοκαθίσματα επιτρέπεται κι όχι όσα θέλεις,να παίζεις μουσική με κλειστές τις πόρτες μετά τις 11 το βράδυ,να μη σερβίρεις αλκοόλ σε ανήλικα,κλπ. Μάλλον έχεις μπερδέψει τον DJ με τον οργανοπαίχτη,τον ηχολήπτη,τον μαέστρο,τον συνθέτη.Αν κάνεις μια απλή αναζήτηση στο GOOGLE θα δεις τι είναι ο DJ. Αν 1-2 (για να ακριβολογώ 1)έχει υφάκι κι έπαρση δε φταίει αυτός,αλλά εσείς που τον έχετε κάνει ό,τι είναι και του τα σκάτε κανονικά.Τα 30-40 ευρώ που παίρνουν οι υπόλοιποι για 8 ώρες ανασφάλιστης εργασίας είναι ξεφτίλα.Μαύρα λεφτά δε ζητάμε εμείς,αλλά εσείς μας υποχρεώνετε να το κάνουμε αφού δε μας δηλώνετε στο ΙΚΑ.Όσο για το εν γένει επίπεδό σου,μιλάει η ορθογραφία σου.Αν οι γραμματικές σου γνώσεις ήταν πέρα της Β' Δημοτικού,θα ήξερες ότι το "μαζεύεσται" γράφεται με ε κι όχι με αι,όπως το "ξέρεται",το "βάλεται" και τόσα άλλα μαργαριτάρια που βγάζουν μάτι στο κείμενό σου. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι και σας γυρνάει την πλάτη.Βάλτε WINAMP ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για να γλυτώσετε το μεροκάματο του DJ και στις 9 ή 10 κλείστε το μαγαζάκι σας και πηγαίνετε για ύπνο.Όταν έρθει η ώρα να βάλετε οριστικά λουκέτο είμαι περίεργος να δω τι δουλειά θα κάνετε,αφού η συντριπτική σας πλειοψηφία είναι αγράμματοι κι ανεπάγγελτοι.Το πάρτυ τελείωσε για σας κι όχι για μας.Αρκετά οικονομήσατε εις βάρος των υπαλλήλων σας και του κόσμου.Ήρθε η ώρα να πάτε σπίτια σας.

Το αξίζει ο Γιώργος ... και ήταν θέμα χρόνου να γίνει γνωστός στο ευρύ ελληνικό κοινό. Η ταπεινότητα του χαρακτήρα του αλλά και το εύρος των σπουδών του είναι αδιαμφισβήτητα. Και έπεται συνέχεια! Πιστεύω θα αγγίξει αυτιά και πέραν των συνόρων της χώρας μας ... Καλή τύχη Τζορτζ και πάντα γερός !