Ο άτυχος Γκοντό και οι κιτρινομπλέ ευχές

Ο άτυχος Γκοντό και οι κιτρινομπλέ ευχές

Ιανουάριος 22, 2017 - 20:46
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχασε μόνο τον αγώνα από την ΑΕΚ αλλά και τον Σεντρίκ Γκοντό με θλάση με την τύχη να παίζει ένα άσχημο παιχνίδι στον νεαρό επιθετικό της αρκαδικής ομάδας.

Ο Σεντρίκ Γκοντό στο πρώτο παιχνίδι από την επιστροφή του μετά τον περασμένο τραυματισμό του βρέθηκε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ σφαδάζοντας από πόνους σε μια αναμέτρηση που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα στην θέση του Μιχάλη Μανιά.

Ο νεαρός άσος της αρκαδικής ομάδας αποχώρησε από τον αγώνα κλαίγοντας από τους πόνους με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου να κάνουν λόγο για θλάση στο δικέφαλο γεγονός που σημαίνει πως θα μείνει για μεγάλο χρονιά διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η τελική εκτίμηση της θλάσης και της επιστροφής του Σεντρίκ Γκοντό και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους θα γίνει την Δευτέρα (23/1) όπου και θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το κιτρινομπλέ ιατρικό επιτελείο.

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram εύχεται περαστικά στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.