Ο Αστέριος Χαρίτος νικητής του «Be The One» (vid)

Ο Αστέριος Χαρίτος νικητής του «Be The One» (vid)

Απρίλιος 24, 2016 - 22:44
0 σχόλια

Την Κυριακή 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του πανελλήνιου μουσικού διαγωνισμού Be The One για την ανάδειξη του καλύτερου DJ, ηλικίας 16-24 ετών.

Μεγάλος νικητής ο Τριπολίτης Αστέριος Χαρίτος.

Ο Αστέριος Χαρίτος γεννήθηκε το 1997 και μεγάλωσε στην Τρίπολη, Αρκαδίας. Η πρώτη του επαφή με τη μουσική ήταν στην ηλικία των 9 ετών με την παρακολούθηση μαθημάτων αρμονίου. Η ενασχόληση του με το djing ξεκίνησε 5 χρόνια αργότερα. Η επαγγελματική του δραστηριότητα ως dj ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών.

Ένα χρόνο μετά οι γνώσεις του στη μουσική τον ώθησαν να δοκιμαστεί στη μουσική παραγωγή. Στην ηλικία λοιπόν των 16 ετών συνέθεσε τραγούδι για τον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσαν LG και ΣΚΑΙ. Εκεί με την ομάδα του κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Τη χρονιά 2015-2016 μετά την έναρξη των σπουδών του στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής στην Πάτρα, κυκλοφόρησε ανεπίσημα το πρώτο του trap κομμάτι με τίτλο 'Killing my vibe'.

Έχει συνεργαστεί με τα εξής bar-cub: The Mansion Club(Tripolis)*2015-2016 Kallisto Lounge Bar & Bistro(Tripolis)*Summer 2015 Vitrine Bar(Sparti)*2014event Central Bar(Tripolis)*2012-2015 Bailar Club (Tripolis)*2013event Lithos Bar(Levidi)*event.

Βίντεο ΕΔΩ

Η ανακοίνωση αναφέρει:

'Επεισε τη πρώτη φορά, κέρδισε τη πρωτιά για τους TOP 100, κέρδισε τις εντυπώσεις του bootcamp στο Top10 και πάλι με πρωτιά στη 2η ψηφοφορία κοινού και κριτών και .... τρίτωσε το ΚΑΛΟ γι αυτόν στον τελικό που ολοκλήρωσε το BE THE ONE και στέλνει τον νικητή του ASTERIOS HARITOS στο Colour Day Festival για να εκκινήσει με το σετ του, το #1 Ελληνικό καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 18 Ιουνίου!

Μπροστά στο εντυπωσιακό και ενθουσιώδη κοινό στο Why Sleep | Gazi και στην πολύπειρη κριτική επιτροπή με τους σπουδαίους καλλιτέχνες των decks Michael Tsaousopoulos, George Siras, Dino MFU, DJ Fo & HouseTwins έδειξε το ταλέντο και την υπεροχή του σε σχέση με τους 2 συνυποψήφιους του και ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ τον εαυτό του στη ΚΟΡΥΦΗ!

Ο Asterios Haritos όπως και οι υπόλοιποι συνηποψήφιοι γνώρισαν την αναγνώριση τα θετικά σχόλια των κριτών και τα πλούσια δώρα των χορηγών μας DJbooth.gr, DJShop.gr & Salas Headphones.

Το μέλλον σίγουρα θα μας βρει με τις μουσικές του, προς το παρών ας αφήσουμε να γιορτάσει την εντυπωσιακή του ΝΙΚΗ! Τα λέμε στο COLOUR DAY FESTIVAL .... #ONE ASTERIOS HARITOS!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.