Ο Αστέρας έριξε εξάρες στο φινάλε του πρώτου γύρου

Ο Αστέρας έριξε εξάρες στο φινάλε του πρώτου γύρου

Δεκέμβριος 05, 2023 - 14:20
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έριξε καρό σημαία στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League εντός εξάδας και βλέπει πλέον καθαρά και ανοιχτά προς τα play off ενόψει της συνέχειας.

Η αρκαδική ομάδα το ισορρόπησε τις τελευταίες αγωνιστικές και έπειτα από το μουδιασμένο της ξεκίνημα πατά και πάλι γερά στα πόδια της κλείνοντας το πρώτο μισό με τον καλύτερο τρόπο που είναι η έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο απολογισμός του Αστέρα Τρίπολης στις δεκατρείς αυτές αγωνιστικές μαζεύοντας δεκαεφτά βαθμούς στο σύνολο που τον κατατάσσουν στην έκτη θέση.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα αν δεν είχε πετάξει σημαντικούς πόντους κυρίως εντός έδρας το σύνολο του Μίλαν Ράσταβατς ωστόσο το πρόσημο είναι θετικό τηρουμένων πάντα των αναλογιών και των συνθηκών.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που πλήγωσαν και χρίζουν βελτίωσης είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς έχει δεχθεί είκοσι γκολ σε δεκατρείς αγωνιστικές πολλά μάλιστα τέρματα από στοιχειώδη προσωπικά λάθη.

Από την άλλη πλευρά οι κιτρινομπλέ τα 15 γκολ στην επίθεση είναι σχετικά μικρός αριθμός όπου και εδώ θα κληθεί η ομάδα να ανεβάσει την αποτελεσματικότητα της αναφορικά και με το κομμάτι αριθμού δημιουργίας που έχει ως τώρα.

Ο στόχος είναι μπροστά με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ παίρνοντας εκτός από πολύτιμους βαθμούς στις τελευταίες αγωνιστικές και μεγάλη ψυχολογική τόνωση με αποτελέσματα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών.

Ομάδα και κόσμος μαζί λοιπόν όπως αναφέρει και το κιτρινομπλέ μότο με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι στην έκτη θέση και να είναι έτοιμος να παλέψει στην συνέχεια για την είσοδο του στα play off.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.