«Ο αποδυτηριάκιας» των ερασιτεχνικών σχολιάζει

«Ο αποδυτηριάκιας» των ερασιτεχνικών σχολιάζει

Δεκέμβριος 10, 2014 - 17:18
0 σχόλια

Ακόμη ένα ποδοσφαιρικό Σ/Κ στην Αρκαδία πέρασε και τα αποτελέσματα δεν άλλαξαν κάτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, όπου ο Πανθυρεατικός έκανε το ρεπό του και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο Λεωνίδιο να πλησιάσει στον έναν βαθμό [δεν έχει κάνει το ρεπό του] και στη Δόξα Μεγαλόπολης [έχει κάνει το ρεπό της] στους δύο βαθμούς, δίνοντας αρκετό ενδιαφέρον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα δεν είχαμε σημαντικές αλλαγές, αφού και ο Παγγορτυνιακός και ο Απόλλων Τυρού έχασαν, ενώ ο Ηρακλής Βερβένων πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, όπως και ο Νικηταράς Δολιανών και ανάσες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 Ο Δεκέμβριος προβλέπεται ιδιαίτερα καυτός ποδοσφαιρικά μήνας, διότι περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

  -ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ-ΤΕΓΕΑ 3-0.Το πρώτο γκολ του Λεωνιδίου ήταν για Όσκαρ.

  -ΒΡΑΣΙΕΣ- ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-5.Τρία γκολ σε πέντε λεπτά για τη ΔΟΞΑ από τη δεξιά πλευρά βρήκαν το ευάλωτο σημείο του Βρασιάτη.

   -ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟ 5-0.Ο νεαρός γκολκίπερ του Κορακοβουνίου έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής.

   -ΦΑΛΑΙΣΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΥΡΟΥ 5-0.Ο αναπληρωματικός γκολκίπερ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αγωνίστηκε σε θέση αμυντικού.

   -ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΟΛΙΑΝΩΝ-ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ 2-1 με ανατροπή.Ο Ορχομενός είχε μοναδική ευκαιρία στο 0-1 να διευρύνει το σκορ.

   -ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΕΡΒΕΝΩΝ-ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 2-1.Η ποιότητα του Τυροβολά Π. παιχνίδι με παιχνίδι και η αγωνιστική του βελτίωση θα βοηθήσουν αρκετά τον Ηρακλή.

 Σημαντικά παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον έγιναν και στη β’ κατηγορία και στους δύο ομίλους.Στον όμιλο του Βορρά ξεχωρίσαμε το παιχνίδι Πανιώνιος Μεγαλόπολης - Άρης Τρίπολης 2-2, από 0-2 ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει τον ΑΡΗ στο τέλος, και σημειώθηκαν πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ενώ στον όμιλο του Νότου αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη νίκη του Αχιλλέα ΠαραλίουΆστρους στην έδρα του φιλόδοξου φέτος Ερμή Μελιγούς με 5-0.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.