Ο Αίολος από την παραλία στη σάλα

Ο Αίολος από την παραλία στη σάλα

Σεπτέμβριος 19, 2017 - 19:15
0 σχόλια

Μετά από την επιτυχή διοργάνωση των τουρνουά beach volley, η ομάδα του Αιόλου επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη σάλα. Για μια ακόμη χρονιά, δίνει τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, να γνωρίσουν και να παίξουν βόλλεϊ.

Φέτος, μετά από 2 χρόνια στο πρωτάθλημα κορασίδων, τα κορίτσια θα αγωνιστούν στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικών αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά ομάδες με υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Στόχος του τμήματος παραμένει το ευ αγωνίζεσθαι και η συλλογή εμπειριών με σκοπό τη νίκη.

Σειρά έχει το αντρικό τμήμα, που για αυτή την χρονιά έχει αποδεχθεί την πρόκληση να αντιμετωπίσει ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος της Β εθνικής. Μοναδικός σκοπός είναι μία καλή εμφάνιση και πορεία συνοδευόμενη από κάποιες νίκες.

Για πρώτη φορά φέτος θα λειτουργήσει προαγωνιστικό τμήμα κορασίδων (11 έως 17 ετών) με σκοπό την εκμάθηση της τεχνικής και τακτικής του αθλήματος μέσα από τη προπόνηση και τη συμμετοχή σε σειρά φιλικών αγώνων με απώτερο στόχο την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα κορασίδων της επόμενης χρονιάς.

 Η ακαδημία των μίνι ηλικιών (5 έως 10 ετών) μετά το επιτυχημένο beach camp επιστρέφει στη σάλα με σκοπό τη γνωριμία με το άθλημα και την απόκτηση δεξιοτήτων μέσα από mini camps που θα πραγματοποιηθούν.

Τέλος, θα συνεχίσει να λειτουργεί το τμήμα αρχάριων γυναικών με στόχο την εκγύμναση και την εκμάθηση του βόλλεϊ.

Στο τιμόνι του συλλόγου, για άλλη μία χρονιά, παραμένει η προπονήτρια Βίκυ Κονδυλάρου, απόφοιτος γυμναστικής ακαδημίας, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιμόρφωση στην αθλητική ψυχολογία.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 6906502358, 6972297422

Ακολουθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα:

Μέχρι 2/10 το τμήμα των μίνι θα λειτουργήσει: Τρίτη 16.30-17.30, Τετάρτη 18.00-19.00


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.