Ο Αετός Δάρα ετοιμάζεται για την ιστορική του πρεμιέρα

Ο Αετός Δάρα ετοιμάζεται για την ιστορική του πρεμιέρα

Σεπτέμβριος 15, 2023 - 11:07
0 σχόλια

Ο Αετός Δάρα προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής χρονιάς την προσεχή Κυριακή (17/9, 16:00) στο Κορακοβούνι με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Αυτό αναμένεται να είναι το παρθενικό παιχνίδι του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού σωματείου και πρόκειται για μια ιστορική στιγμή τόσο για την ίδια την ομάδα όσο και για τους ανθρώπους που υλοποίησαν την ιδέα της δημιουργίας του Αετού Δάρα.

Η μεγάλη στιγμή για τον Αετό Δάρα πλησιάζει και οι είναι ξεκάθαρο πως παίχτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμος με τεράστια ανυπομονησία και αγωνία περιμένουν το ντεμπούτο της ομάδας στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Μάλιστα, η διοίκηση του Αετού βάζει και λεωφορείο μετακίνησης για τους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν στο Κορακοβούνι και να δουν τον πρώτο επίσμο αγώνα της ομάδας του Δάρα (πατήστε ΕΔΩ).

Είναι ξεκάθαρο πως ο Αετός Δάρα το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου της ποδοσφαιρικής του ιστορίας και αυτή η στιγμή αποκτά την δική της αξία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.