Ντέρμπι κορυφής για τους Δρομείς κόντρα στον Ακάδημο

Ντέρμπι κορυφής για τους Δρομείς κόντρα στον Ακάδημο

Μάρτιος 23, 2019 - 15:17
0 σχόλια

Ντέρμπι κορυφής για τους Δρομείς την Κυριακή (24/3, 20:00) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης κόντρα στον Ακάδημο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οι Δρομείς οι οποίοι στον πρώτο γύρο είχαν γνωρίσει την ήττα στην Μεσσηνία από τον Ακάδημο σε περίπτωση νίκης τους θα κάνουν ίσως το πιο μεγάλο βήμα για να κλειδώσουν το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play off.

Μάλιστα η ομάδα του Δρομέα με post στην σελίδα της στο facebook κάνει το δικό της κάλεσμα προς το φίλαθλο μπασκετικό κοινό της πόλης:

 Ντέρμπι κορυφής είναι το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ακάδημο. Οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρώνται στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης την Κυριακή στις 20:00. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.