Νοσοκομείο Καλαμάτας: Παραιτήθηκε ο συντονιστής του Ακτινολογικού Μιχάλης Μιχαήλ

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Παραιτήθηκε ο συντονιστής του Ακτινολογικού Μιχάλης Μιχαήλ

Μάρτιος 22, 2021 - 08:32
0 σχόλια

Η υποστελέχωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες για τους ασθενείς και μια απερίγραπτη καθημερινότητα για τους εργαζομένους.

Η παραπάνω παραδοχή έχει δει πολλές φορές το φως της δημοσιότητας μέσω της διαμαρτυρίας ιατρών και νοσηλευτικών προσωπικού. Ωστόσο, η πανδημία COVID-19 αποτέλεσε τη θρυαλλίδα και για το μέχρι χθες συντονιστή διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος, Μιχάλη Μιχαήλ. Για μια σειρά από λόγους που δημοσιεύουμε παρακάτω υπέβαλε χθες παραίτηση συνταξιοδότησης.

Το έγγραφο της παραίτησης από μόνο του και οι λόγοι που επικαλείται ο κ. Μιχαήλ ότι τον οδήγησαν σε παραίτηση αποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης που υπάρχει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και όχι μόνο.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχαήλ στην επιστολή του αναφέρει: «Στο πρόγραμμα εφημεριών μηνός Μαρτίου που υπέβαλα, ενημέρωσα έγκαιρα ότι δεν καλύπτονται όλες οι ημέρες του μηνός.

Αντί η διοίκηση να λάβει μέτρα κάλυψης, μας κοινοποίησε πρόγραμμα με κάλυψη των κενών ημερών από τους υπάρχοντες ιατρούς.

Στο Συντονιστή Διευθυντή του τμήματος προστέθηκαν δύο ενεργές εφημερίες στις 6 που είχε προγραμματίσει, σύνολο 8! Στα 67 έτη ηλικίας, με διπλές επεμβάσεις καρδιάς και σακχαρώδη διαβήτη, υποκείμενα νοσήματα! Ενημερώνω ότι τις δύο αυτές επιπλέον μέρες θα εκτελέσω εφημερία ετοιμότητος!

Επειδή θεωρώ προσωπική προσβολή το θέμα, εκτός από αχαριστία, ακολουθεί παραίτηση συνταξιοδοτήσεως, δεδομένου ότι έχω συμπληρώσει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις».
Α.Π.

Από το tharrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.