Νίκος Βετούλας: «Ελπίζουμε να ανέβει ο Αρκαδικός»

Νίκος Βετούλας: «Ελπίζουμε να ανέβει ο Αρκαδικός»

Ιανουάριος 05, 2015 - 17:35
0 σχόλια

Αμέσως μετά το φιλικό του Αρκαδικού με τον Απόλλων Πατρών όπου η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη γνώρισε την ήττα με σκορ 56-68, ο προπονητής του Απόλλωνα μίλησε στα τοπικά ΜΜΕ για τον Αρκαδικό αλλά και για την δικιά του ομάδα που θα συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Νίκου Βετούλα:

Για τον Αρκαδικό «Θεωρώ ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με μεγάλο ρόστερ που ήδη πρωταγωνιστή στην κατηγορία. Ελπίζουμε και της ευχόμαστε να ανέβει στην Α1, γιατί είναι μια ομάδα που εκπέμπει υγεία, παίζει καλό μπάσκετ και είναι μια χαρά ομάδα».

Για την συμμετοχή της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος «Ζούμε για το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι πολύ αργά και δεν πρέπει κανένας να τον σκέφτεται. Ο επόμενος τελικός για εμάς είναι ο Πανιώνιος γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να έχουμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι. Ο τελικός του Κυπέλλου αργεί, δεν ξέρουμε που θα παίξουμε. Είναι επιτυχία που φτάσαμε στον τελικό, αλλά για αυτό το παιχνίδι θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ν. Βετούλας Ελπίζουμε να ανέβει ο Αρκαδικός


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.