Νικολάκου:Άστοχες και ατυχείς οι δηλώσεις του Αγγελάκα για το ΕΣΠΑ (Video)

Νικολάκου:Άστοχες και ατυχείς οι δηλώσεις του Αγγελάκα για το ΕΣΠΑ (Video)

Σεπτέμβριος 30, 2013 - 22:17
3 σχόλια

Το ΕΣΠΑ ολοκληρώνεται το 2015 και τα έργα που υλοποιούνται στην Περιφέρεια θα μιλήσουν από μόνα τους

Για τις αντιδράσεις των αιρετών Περιφερειαρχών σχετικά με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα αναφορικά με το ΕΠΣΑ μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου επισημαίνοντας αρχικά ότι από τότε που οι αιρετές Περιφέρειες ανέλαβαν τη διαχείριση του ΕΣΠΑ η αλλαγή είναι εμφανής.

Τόνισε πως στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν υπάρχουν μηδαμινοί δείκτες, κάτι που υπήρχε τον Ιούλιο του 2011 όταν πήρε η αιρετή Περιφέρεια τη διαχείριση αλλά αντίθετα οι απορροφήσεις φθάνουν στο 45%, το ίδιο και οι πληρωμές και οι εντάξεις των έργων. Παράλληλα διευκρίνισε πως "ταμείο" θα γίνει στα τέλη του 2015 που λήγει το ΕΣΠΑ και τα έργα που υλοποιούνται σε όλην την Περιφέρεια θα μιλήσουν από μόνα τους..

Χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Αγγελάκα "ατυχείς" και "άδικες" και επεσήμανε πως δεν πρόκειται να απενταχθούν έργα, γιατί δεν έχει υπολογίσει ο κ. Γενικός και τις εκπτώσεις των έργων, ενώ όπως σημείωσε υπάρχουν και εναλλκτικές λύσεις και υπερκάλυψη κωδικών.

Μάλιστα η κα. Νικολάκου επεσήμανε πως αντίθετα από τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο κ. Αγγελάκας για τους Περιφερειάρχες θα έπρεπε να δώσει τα συγχαρητήρια του για τη δουλειά που γίνεται και συγκεκριμένα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου για το έργο που παράγεται, έργο που οφείλεται στην πολιτική βούληση που υπάρχει και στην σκληρή δουλειά...

Δείτε στο βίντεο το σύνολο των δηλώσεων της κας Νικολάκου

Ε.Τ.

Video: 

youtube://v/TEM8_Z6VhIY


3 Σχόλια

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΤΙΝΑ.....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΔΕΝ ΜΑΖΕΎΕΤΑΙ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ...