Νίκη - πρόκριση για την ομάδα μπάσκετ της 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Νίκη - πρόκριση για την ομάδα μπάσκετ της 124 ΠΒΕ (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2018 - 18:46
0 σχόλια

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ Αεροπορίας πανηγύρισε το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου η 124 ΠΒΕ Τρίπολης επικρατώντας της 123 ΣΤΕ.

Η 124 ΠΒΕ στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης κέρδισε με σκορ 55-46 την 123 ΣΤΕ ομάδα από το Τατόι παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ προσφέροντας παράλληλα θεματικές φάσεις και εξαιρετικές επιθετικές συνεργασίες.

Εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα που βρίσκεται στα ημιτελικά και την ομάδα 5x5 που συνεχίζει στο αντίστοιχο τουρνουά και η μπασκετική ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας της Τρίπολης δείχνει να είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα όντας έτοιμοι να φέρει επιτυχίες και στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η 124 ΠΒΕ με όπλο της την πιεστική άμυνα κατάφερε από την αρχή του αγώνα να ελέγξει τον ρυθμό αξιοποιώντας το και στην επίθεση. Ενέργεια, καλές συνεργασίες και σωστό διάβασμα του παιχνιδιού έφεραν εύκολους πόντους και ένα προβάδισμα που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Τρίπολης να το αξιοποιήσει και να το διαχειριστεί άριστα μέχρι το φινάλε για το τελικό 55-46.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν από τις κερκίδες ο διοικητής της 124 ΠΒΕ Σμήναρχος Ανδρέας Μανωλάκης, αξιωματικοί της 124 ΠΒΕ καθώς επίσης και οπλίτες που έδωσαν με τα χειροκροτήματα τους τον δικό τους τόνο στην αναμέτρηση.   

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Νίκη-πρόκριση για την ομάδα μπάσκετ της 124 ΠΒΕ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.