Νίκη για τις νεάνιδες της Άμιλλας στα προκριματικά του Πανελληνίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Νίκη για τις νεάνιδες της Άμιλλας στα προκριματικά του Πανελληνίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2016 - 20:20
0 σχόλια

ΑΟ Άρατος Κιάτου - Άμιλλα 2000  53-57

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το μπασκετικό τριήμερο στην Τρίπολη το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο ΔΑΚ Τρίπολης για την ομάδα της Άμιλλας Τρίπολης που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Άρατο Κιάτου.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 16:00 με το κοινό της Τρίπολης να εμψυχώνει κάθε στιγμή τις αθλήτριες της Αρκαδίας οι οποίες κατάφεραν να προηγηθούν ολοκληρώνοντας το παιχνίδι και κερδίζοντας με σκορ 57-53 τις νεάνιδες από το Κιάτο.

Για τη δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων μίλησε ο Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης αναφέροντας ότι τέσσερις ομάδες διεκδικούν ένα εισιτήριο και την Α' φάση του Πρωταθλήματος, συγχαίροντας τις ομάδες που συμμετέχουν.

«Μέσα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης το μπάσκετ βελτιώνεται και οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε αθλήτριες οι οποίες θα στελεχώνουν και την Εθνική ομάδα», είπε ο κ. Κουκάκης, ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για να έλθει η αθλητική αυτή διοργάνωση στην Τρίπολη.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr ΑΟ Άρατος Κιάτου - Άμιλλα 2000 53-57


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.