Νίκας στο 3o Peloponnese Beer Festival 2023: Αναπτυξιακή δυναμική μέσα από τις μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις

Νίκας στο 3o Peloponnese Beer Festival 2023: Αναπτυξιακή δυναμική μέσα από τις μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις

Αύγουστος 06, 2023 - 12:45
0 σχόλια

Την αναπτυξιακή δυναμική που αντιπροσωπεύουν οι μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις, τόσο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και για την χώρα μας γενικότερα, επισήμανε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στον σύντομο χαιρετισμό του, το βράδυ την Παρασκευή 4 Αυγούστου, στην Καλαμάτα, στο 3ο φεστιβάλ μπύρας Πελοποννήσου (3rd Peloponnese Beer Festival 2023).

Με αφορμή την εν λόγω εκδήλωση, την οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνέδραμε οικονομικά, ο Π. Νίκας τόνισε ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία -την οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζουν οι ανά την Ελλάδα μικροζυθοποιίες- συντελεί στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.

Παράλληλα σημείωσε ότι οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις συγκεντρώνουν παραγωγούς όχι μόνο από την Πελοπόννησο, αλλά και από όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ευρύτερη προβολή του κάθε τόπου μέσα από την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, των προϊόντων του και των γεύσεων.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.