Νέος προπονητής στην ΑΕΚ Τρίπολης ο Σπανάκης - Όλο το τεχνικό team του δικέφαλου

Νέος προπονητής στην ΑΕΚ Τρίπολης ο Σπανάκης - Όλο το τεχνικό team του δικέφαλου

Ιούλιος 05, 2023 - 20:23
0 σχόλια

Η ΑΕΚ Τρίπολης γνωστοποίησε με ανακοίνωση της πως ο Γιώργος Σπανάκης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσίας της πρώτης ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας αλλά και συνολικά όλο το προποινητικό της team,

Ταυτόχρονα οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν πως ο Τάσος Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας Β’ ενώ ο Γιώργος Γούνης παραμένει στις ακαδημίες και θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα.

Η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοίνωσε τα προπονητικά team των τριών ποδοσφαιρικών ομάδων της.

- Σπανακης Γιώργος. Μετά την επιτυχημένη θητεία του την περασμένη σεζόν ως προπονητής της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Β’,ο Γιώργος αναλαμβάνει την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Α’. Δικαιολογημένα νιώθει άνετα και οικεία στην οικογένεια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα ως ποδοσφαιριστής ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή αλλα και πρώτος προπονητης στην ομάδα του δικεφάλου.

-Παπαδόπουλος Τάσος Τελειόφοιτος ΙΕΚ Προπονητικής στην Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Αναλαμβάνει την ΑΕΚ Β’ καθώς επίσης θα προσφέρει τις γνωσεις και την βοήθειά του και στην πρώτη ομάδα.

Ο Τάσος έχει διατελέσει προπονητής στις Ακαδημιες Παύλου Μελλά στη Θεσσαλονίκη και στην Ακαδημία ACADEMICA F.C. στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

-Γούνης Γιώργος Ανανεώνει για άλλον ένα χρόνο την άψογη συνεργασία του με τις Ακαδημιες της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενώ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ Α’ και στην ΑΕΚ Β’.

-Το πόστο του Γενικού Αρχηγού συνεχίζει να έχει και φέτος ο Συνοδινος Γιωργος. -Τα προπονητικά team και των τριών τμημάτων της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα στελεχώνουν : Γυμναστής-Διατροφολόγος-Ψυχολόγος.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Παναγιώτης Βαλασόπουλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο όλου του προπονητικού team των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ομαδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.