Νέοι Αστέρα Τρίπολης (u17) - Παναρκαδικός 2-4

Νέοι Αστέρα Τρίπολης (u17) - Παναρκαδικός 2-4

Σεπτέμβριος 08, 2011 - 11:34

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα του Παναρκαδικού με τους νέους του Αστέρα Τρίπολης αυτή την φόρα, που νίκησε με 2-4.

Ένα παιχνίδι που ο Αντώνης Μαυρέας , έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να «πάρουν» παιχνίδια στα «πόδια» τους και να μπορέσουν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της ομάδας.

Ξεκίνησε το παιχνίδι , έχοντας στην ενδεκάδα νεαρούς παίκτες.

Οι πιτσιρικάδες του Αστέρα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, μπόρεσαν να προηγηθούν με 2-0 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός, έκανε αλλαγές και  έβαλε τον βασικό κορμό της ομάδας και μπόρεσε να «γυρίσει» το παιχνίδι, βάζοντας 4 γκολ.

Τα γκολ πέτυχαν οι: 2 ο Σπύρος Λαγός και από ένα οι Τζανής και Μέλλος.  Από τον Αστέρα  οι Βελλισάρης και Κυριακόπουλος

 

Παναρκαδικός : Μανέλης, Τσιόγκας, Ζαχαρόπουλος, Ιωάννου, Καλογιαννίδης, Κωστούρος, Κατσαρός, Παρασκευόπουλος, Δούρος, Σουρλίγκας, Μέλλος

Έπαιξαν και οι Μανιάτης, Ψυχογιός, Μπούτας, Κωστάκης, Βιρβίλης, Κοσκολός, Γούτος, Δήμος, Σπ. Λαγός, Τζανής και Μπακογιαννάκης.

 

Αστέρας Τρίπολης: Τεφτερίδης, Βαλμάς, Μηλιώτης, Γκίτζιας, Προύντζος, Βελλισάρης, Κυριακόπουλος, Μάζης, Δρόσος, Τριανταφύλλης, Χρήστου.

Έπαιξαν και οι Νικολίτσας, Μακρής, Καστριτσέας, Νικολίτσας Γ., Αρώνης, Ηλιόπουλος, Νικολακόπουλος, Μάρκος, Στρέμπας και Σαλαπάτας.

 

Αντώνης Μαυρέας: Σήμερα παίξαμε πάλι νέα παιδιά. Δείξανε ότι θέλουν ακόμα δουλειά και  ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Θα δουλέψουμε πάνω στα μειονεκτήματα που έχουν, για να βελτιωθούν.

Οι νέοι του Αστέρα είναι πολύ καλοί παίκτες. Εντυπωσιάστηκα από το παιχνίδι τους. Δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει. Με εκπλήξανε με το ταλέντο τους. Πιστεύω ότι με την καλή δουλειά που γίνεται, θα μπορέσουν να παίξουν  ακόμα και στην πρώτη ομάδα.

 

Ειδήσεις: