Tο νέο ΔΣ του Συλλόγου Χωρεμαίων

Tο νέο ΔΣ του Συλλόγου Χωρεμαίων

Αύγουστος 21, 2022 - 17:14
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας την Κυριακή 14 Αυγούστου στο Χωρέμη Μεγαλόπολης. Μετά από 2 χρόνια που δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν εκδηλώσεις το χωριό μας γέμισε πιο πολύ από κάθε χρονιά, αφού πάνω από 1.100 άτομα επέλεξαν να διασκεδάσουν στην εκδήλωση μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν την πλατεία και την πίστα του χορού, που μας στήριξαν με την αγορά λαχνών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να δώσουμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πολύτιμη βοήθεια της στην οργάνωση, τον Δήμο Μεγαλόπολης που μας διέθεσε μέρος των καθισμάτων και την εξέδρα, τους εργαζόμενους του δήμου Μεγαλόπολης για την βοήθεια και συνεργασία, τον πάρεδρο του χωριού Αθανασόπουλο Δημήτριο που αφιέρωσε πολλές ημέρες και εργασία σε όσα του ζητήσαμε, τον Χρονόπουλο Αποστόλη, τον Γεώργιο Κολοβό, τον Ηλία Μπουγιούκο με τους συνεργάτες του, τους Συλλόγους από τα χωριά Σούλου και Τριπόταμο, η στήριξη και η βοήθεια όλων των παραπάνω ήταν πολύ σημαντική για την επιτυχία της εκδήλωσης μας.

Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Μεγάλη επιτυχία για το πανηγύρι της Παναγίας στο Χωρέμη – Αποτελέσματα λαχειοφόρου (video-photo)

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου το απόγευμα έγινε η γενική συνέλευση του Συλλόγου μας με την συζήτηση διάφορων θεμάτων και την εκλογή του νέου Δ.Σ. για τα επόμενα 3 χρόνια.

Το νέο συμβούλιο του Συλλόγου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες είναι:

Σπυροπούλου Βασιλική – Πρόεδρος
Βαλτεσινιώτης Δημήτριος – Αντιπρόεδρος
Παπαδάκη Αγγελική – Γραμματέας
Μερζιώτη Ασημίνα – Ταμίας
Μερζιώτης Θεμιστοκλής – Μέλος
Ποταμούσης Δημήτριος – Μέλος
Μερζιώτης Δημήτριος – Μέλος

Εκ του Δ.Σ.

Ειδήσεις: 
Video: 

Χωρέμη 2022 - Παραδοσιακό Πανηγύρι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.