Νέες Διαδικτυακές Πύλες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νέες Διαδικτυακές Πύλες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ιανουάριος 16, 2012 - 12:06
10 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr απέκτησε ...αδερφάκια!

Από σήμερα ξεκινούν στην Αργολίδα (ArgolidaPortal.gr) και στην Κορινθία (KorinthiaPortal.gr) οι νέες διαδικτυακές πύλες οι οποίες ακολουθούν την πετυχημένη συνταγή του ArcadiaPortal.gr. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι αντίστοιχες σε Λακωνία (LakoniaPortal.gr) και Μεσσηνία (MessiniaPortal.gr).

Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τοπικά αλλά και πανελλαδικά θέματα.

Τις Διαδικτυακές Πύλες του κάθε Νομού τις ενημερώνουν συνεργάτες μας σε Κορινθία, Λακωνία, Αργολίδα και Μεσσηνία και ψάχνουμε και άτομα τα οποία θα μπουν στην ομάδα μας ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι στην ενημέρωση. Για ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετέχουν στην ομάδα μπορείτε να στείλετε εμαιλ με το βιογραφικό σας και στοιχεία επικοινωνίας στο info@arcadiaportal.gr και σύντομα θα σας απαντήσουμε. 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ... το άνοιγμα σε άλλους νομούς ήταν μόνο η αρχή και σύντομα θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις :)

ΥΣ. Μπορείτε να στέλνετε δελτία τύπου στα παρακάτω εμαιλ για ενημέρωση των Portal

Αργολίδα: info@argolidaportal.gr

Κορινθία: info@korinthiaportal.gr

Λακωνία: info@lakoniaportal.gr

Μεσσηνία: info@messiniaportal.gr

και της Αρκαδίας: info@arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Αυτά και αν είναι νέα.....WOW.....:)

Καλή αρχή παιδιά... πάντα τέτοια. Σίγουρα και τα "αδελφάκια" του Arcadiaportal.gr θα πάνε πολύ καλά... Έτσι για να σκάσουν οι "εχθροί σας" που εσχάτως γίνανε πολλοί. Διατηρείστε τον τρόπο ενημέρωσης του κόσμου και όταν είναι και έχετε στοιχεία (όπως το κάνετε πάντα) βγάλτε και σκάνδαλα... Και ας απογοητεύτηκαν μερικοί....

εχουμε κανενα σκανδαλο σημερα?

μεγαλώνει ο ανταγωνισμός. υπάρχουν καλά blogs σε κάθε περιοχή

ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Συγχαρητήρια παιδιά και καλή δύναμη στο δύσκολο εγχείρημά σας. Η επιμονή σας και ο συστηματικός τρόπος που δουελεύετε είναι εχέγγυο επιτυχίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε καποιο σχολιο καποιος σας ειχαν πει περαστικους τωρα θα ψαχνει τρυπα να κρυφτει