Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα της Γ Εθνικής

Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα της Γ Εθνικής

Ιανουάριος 11, 2017 - 11:45
0 σχόλια

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Γ' Εθνικής κατηγορίας όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ αναφορικά με τους αγώνες και τις αγωνιστικές που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου.

Έτσι λοιπόν ύστερα από ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η 14η αναβληθείσα  αγωνιστική των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου και η 16η αγωνιστική στις μετατίθεται για τις 25 Φεβρουαρίου.

Παναρκαδικός και Δόξα Μεγαλόπολης ρίχνονται στην μάχη με την 15η αγωνιστική που βρίσκει τους πράσινους να αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Φωστήρα και τους κυανόλευκους στην Μεγαλόπολη με τον Αιολικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ομίλου, που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου. Η 16η αγωνιστική μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.