Νέα παρέμβαση Ψυχογυιού για το ακτινολογικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης (vid)

Νέα παρέμβαση Ψυχογυιού για το ακτινολογικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης (vid)

Μάρτιος 29, 2023 - 14:30
0 σχόλια

Τις δηλώσεις που έγιναν από πλευράς της διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σχολίασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλης Ψυχογυιός σε νέα του συνέντευξη την Τετάρτη 29 Μαρτίου.

Ο κ. Ψυχογυιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη στελέχωσης του ακτινολογικού τμήματος του Γενικού Παναρκαδικου Νοσοκομείου Τρίπολης, αλλά και στην συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου στην διοίκηση του νοσοκομείου, ύστερα και από την νέα υπουργική απόφαση στις 2 Μαρτίου.

Νέες απαντήσεις για φλέγοντα ζητήματα ζήτησε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου από την διοίκηση του νοσοκομείου, σχετικά με τις ανεπαρκείς εφημερίες του ακτινολογικού.

Θεωρούμε ότι εδώ και τρία χρόνια το ακτινολογικό δεν λειτουργούσε εύρυθμα και με ασφάλεια

Ο Ιατρικός Σύλλογος και οι ελεύθεροι επαγγελματίες γιατροί έχουν ζητήσει το πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο θα μπορούν να συνεισφέρουν στη δημόσια υγεία και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Όσον αφορά τα όσα ειπώθηκαν περί συμφερόντων από τον κ. Τζανή σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κ. Ψυχογυιός απάντησε «Καλούμε τη διοίκηση να κατονομάσει τα συμφέροντα που υπάρχουν»

Μεταξύ άλλων, στην οξεία απάντησή του ο κ. Ψυχογυιός είπε ότι η θέση του προέδρου του ΙΣΑ είναι αιρετή και όχι διορισμένη και βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από αυτή του διοικητή του νοσοκομείου, σημειώνοντας ότι η παράταση που έλαβαν οι διοικητές των νοσοκομείων είναι «σιωπηρές» λόγω των επικείμενων εκλογών και δεν έγιναν λόγω καλής αξιολόγησης, τονίζοντας ότι επί εποχής του νυν διοικητή αποχώρησαν από το δυναμικό του νοσοκομείου στην Τρίπολη 6 ιατροί.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΙΣΑ άφησε να εννοηθεί ότι η συζήτηση και η αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί θα έχει και συνέχεια, με την συμμετοχή του ίδιου και του κ. Θεοχάρη Αναγνωστάκου στην διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κάτι που θα γίνει άμεσα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας για το ακτινολογικό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.