Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας δεν έχει δύναμη μέσα στο κόμμα του

Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας δεν έχει δύναμη μέσα στο κόμμα του

Αύγουστος 22, 2018 - 13:32
0 σχόλια

Σε σχόλιό του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδίδει την καθυστέρηση του ανασχηματισμού από την κυβέρνηση στην αδυναμία του Πρωθυπουργού να μετακινήσει έστω και ένα κεντρικό στέλεχος, κάτι που η ΝΔ θεωρεί ότι μαρτυρεί αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να ελέγξει το κόμ ατου:

«Απ’ όσα άφησε να διαρρεύσουν χθες η κυβέρνηση ο ανασχηματισμός μάλλον αναβάλλεται, προφανώς λόγω της αδυναμίας του πρωθυπουργού να μετακινήσει έστω και ένα κεντρικό στέλεχος της κυβέρνησης του, κάτι που καταδεικνύει την έλλειψη ισχύος του ακόμη και μέσα στο ίδιο του το κόμμα. Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει τίποτα πια από τον κ. Τσίπρα και από την Κυβέρνησή του. Έχουν αποδείξει πια ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, διότι απλούστατα η ιδεοληψία τους δεν επιτρέπει στη  χώρα να βρεθεί σε τροχιά πραγματικής ανάπτυξης. Μόνος στόχος του ανασχηματισμού, όποτε και αν γίνει, είναι να πάρουν μια μικρή ακόμη παράταση καθώς ξέρουν ότι οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν. H μόνη θετική υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο ο κ. Τσίπρας είναι να προσφύγει άμεσα σε εκλογές. Είναι το μόνο χρήσιμο που μπορεί πλέον να κάνει για τη χώρα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.