Νέα από την Σκακιστική Ομάδα της Τρίπολης

Νέα από την Σκακιστική Ομάδα της Τρίπολης

Σεπτέμβριος 12, 2012 - 09:07

Από την σκακιστική του Φ.Ο.Τρίπολης ανακοινώνεται ότι από την ερχόμενη Παρασκευή 14.9.2012 ξεκινούν οι προπονήσεις στον χώρο του Φιλοτεχνικού Ομίλου (Εθνομαρτύρων 25).

Θα δημιουργηθούν διάφορες ομάδες προπόνησης ανάλογα με το επίπεδο ικανότητας των παικτών (αρχάριοι, προχωρημένοι, παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ομάδα).

Τις προπονήσεις θα συντονίζουν οι προπονητές Κώστας Μουρούτης & Τάκης Δημητρακόπουλος.
Πληροφορίες στην κ. Βλαχάκη 6948828891.

Το 2ήμερο της 1-2. Σεπτεμβρίου 2012 ολοκληρώθηκαν οι 7 γύροι σκακιού Rapid (γρήγορου σκακιού) που έγιναν για 8η συνεχή χρονιά στο Παράλιο Άστρους.
Στον Αʼ όμιλο έπαιξαν 51σκακιστές. Πρώτευσε ο «δικός μας» Μουρούτης Κώστας (προπονητής της Σκακιστικής Ομάδας)με 6 νίκες και 1 ισοπαλία (6 ½ βαθμοί). Στην 4η θέση ισοβάθμησε ο Μπουρνάκας Αλέξης με 4 νίκες, 2ισοπαλίες και 1 ήττα (5 βαθμοί). Ο Μπουρνάκας Απόστολος και ο Δημητρακόπουλος Τάκης έφτασαν τους 4 βαθμούς. Ο Δημητρακόπουλος Σταμάτης, ο Λιλής-Κόκκορης Δημήτρης κι ο Κουτουζώφ Γιάννης ισοβάθμησαν με 3 ½ βαθμούς.
Στο Βʼ όμιλο έπαιξαν 34 παιδιά. Την πρώτη θέση πήρε ο Μπουρνάκας Βλάσσης με 6/7. Ο Σπυρόπουλος Χρήστος ήρθε 3οςμε 5 ½. Ο Βασίλης Τράκας μάζεψε 4 ½ , ενώ ο Παπαντωνόπουλος Δημήτριος, η Γούργαρη Μαριάννα ήταν λίγο πιο πίσω με 4 και ο Μπουρνάκας Ιάσων 3 ½. Ακολούθησαν ο Πετρίδης Στυλιανός κι η Τράκα Χριστίνα.

Στις αρχές Ιουλίου είχαν γίνει στον Πύργο Ηλείας οι αγώνες για το ομαδικό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Τρίπολης ισοβάθμησε στην 2η θέση με την ομάδα του Κρανιδίου (2 νίκες, 2ισοπαλίες και μια ήττα. Στην σύνθεση της ομάδας ήταν οι: Μπουρνάκας Αλέξης, Αντωνάκος Λάμπρος, Κουτουζώφ Γιάννης, Λιλλής-Κόκκορης Δημήτρης, Ορφανοπούλου Αντιόπη,Γούργαρη Μαριάννα, Μπουρνάκας Απόστολος και Μπουρνάκας Βλάσσης.

Στα τέλη Ιουνίου διοργανώθηκαν αγώνες σιμουλτανέ από τον προπονητή Μουρούτη Κώστα. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στην πλατεία Άρεως, και συγκεκριμένα στο χώρο του Goodyʼs.
Ακολουθούν κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές από το σιμουλτανέ: στην 1η εικόνα ο Ομοσπονδιακός Μαίτρ Κώστας Μουρούτης την ώρα που παίζει ταυτόχρονα με παίκτες του Φ.Ο.Τρίπολης.

 

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: