Nama Enterprise: Προσφορά Aπριλίου άριστης ποιότητας πέλετ ξύλου

Nama Enterprise: Προσφορά Aπριλίου άριστης ποιότητας πέλετ ξύλου

Απρίλιος 02, 2024 - 11:29
0 σχόλια

Η εταιρεία Nama Enterprise για τον μήνα Απρίλιο «τρέχει» μια ακόμα προσφορά δίνοντάς σας την δυνατότητα να προμηθευτείται Premium Pellet άριστης ποιότητας για την σόμπα σας, στην τιμή των 6,00 ευρώ το τσουβάλι.

Ναι καλά διαβάσατε, βρείτε σήμερα το τσουβάλι στα 6,00 ευρώ και εξασφαλίστε μια καλή ποσότητα πέλετ για τον επόμενο χειμώνα. Εκεί που οι άλλοι θα τρέχουν με τα πρώτα κρύα εσείς θα είστε έτοιμοι .

Το πέλετ ξύλου της εταιρίας «Nama Enterprise» αποτελεί μία δυναμική πρόταση στον χώρο της θέρμανσης. Δεν είναι τυχαίο που όλοι το επιλέγουν αφού είναι άριστης ποιότητας και διατίθεται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία Nama Enterprise μπορεί να σας προμηθεύσει με πέλετ ξύλου Premium Pellet Α1 για να τροφοδοτείτε τη σόμπα ασταμάτητα και να μην κρυώσετε ποτέ αυτόν τον χειμώνα

Προμηθευτείτε άμεσα τα πέλετ ξύλου της εταιρείας Nama Enterprise που είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία φτάνουν στον χώρο σας σε ειδικές συσκευασίες ανθεκτικές στην υγρασία, εξασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση του προϊόντος μας.

Το πέλετ Nama Enterprise έχει υψηλή ενεργειακή απόδοση, ενώ συνάμα είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέμπει κατά την καύση του στην ατμόσφαιρα είναι σχεδόν μηδαμινό. Είναι από 100% ξύλο πεύκου και δεν περιέχει φλοιό δέντρου ή άλλα υπολείμματα βιομηχανικής παραγωγής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για μεγάλες ποσότητες μπορείτε να προπαραγγείλετε τηλεφωνικά το πέλετ που χρειάζεστε. Εκτός από το οικιακό πέλετ, η επιχείρηση διαθέτει και βιομηχανικό πέλετ που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας.

Να αναφέρουμε ότι η κεντρική αποθήκη της εταιρείας στην Τρίπολης βρίσκεται στο 2ο χλ Τρίπολης Σπάρτης και είναι ανοιχτή από τις 09:00 έως της 14:00.

Καλέστε τώρα στο τηλέφωνο 6987390676 για να μην χάσετε τη μοναδική προσφορά.

Emails: eleni@namaenterprise.com και George@namaenterprise.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983748826 – 6987390676


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.