Μπογδάνος: Χρειάζεται νέο κόμμα - «Πασοκοποιείτε και εξευτελίζετε τη ΝΔ»

Μπογδάνος: Χρειάζεται νέο κόμμα - «Πασοκοποιείτε και εξευτελίζετε τη ΝΔ»

Δεκέμβριος 30, 2021 - 11:48
0 σχόλια

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε ένα σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα, έγραψε: «Η οικογένειά μου έδινε δωρέα στην οννεδ πειραιά την έδρα της τη δεκαετία 80 και 90. Σε όλες τις εκλογές έξω από τη Ρηγίλλης. Είμαι δαπίτης και οννεδίτης και βουλευτής Α Αθήνας ΝΔ. Της ΝΔ που πασοκοποιείτε και εξευτελίζετε. Μη με προκαλείς. Η ΝΔ είναι που δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ».

«Χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter, σε απάντησή του προς έναν χρήστη που σχολίασε το προφίλ της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εκφράστηκε πρώτη φορά δημοσίως υπέρ της ίδρυσης νέου κόμματος, καθώς οι φήμες είχαν ξεκινήσει από την ημέρα που διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στην εμπλοκή με τη Νέα Δημοκρατία τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του και ανέφερε πως σήμερα το κόμμα «πασοκοποιείται και εξευτελίζεται» από τους ψηφοφόρους του, θέλοντας να απαντήσει σε έναν χρήστη του Twitter ότι «δεν ανήκε ποτέ στη ΝΔ».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.