Μπαράν το σπουδαίο ταλέντο θέλει ο Αστέρας

Μπαράν το σπουδαίο ταλέντο θέλει ο Αστέρας

Αύγουστος 02, 2015 - 16:01
0 σχόλια

Κοντά στην απόκτηση του Αγκουστίν Μπαράν ενός από τα μεγαλύτερα νέα αστέρια της Ουρουγουάης φαίνεται πως βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές μεταξύ του Αστέρα και της Πενιαρόλ ομάδα που ανήκει ο 20χρονός επιθετικος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Μπαράν  στο πρόσφατο παρελθόν με τις εμφανίσεις του με την ομάδα Νέων της χώρας του είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων Ευρωπαϊκών με την Καϊσέρισπορ την περασμένη σεζόν να κάνει κρούση για την απόκτηση του με ποσό κοντά στα 3.5 εκατ. δολάρια με την μεταγραφή ωστόσο να μην προχωρά.

Ο Ουρουγουανός άσος μπορεί να αγωνιστεί στο αριστερό φτερό αλλά και στην κορυφή της επίθεσης με την ταχύτητα να είναι το κύριο προσόν ενώ είναι και αρκετά δυνατός έχοντας μάλιστα με την Εθνική Νέων της χώρας του 8 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του πως θέλει να επένδυση στο μέλλον με ταλαντούχους και ιδιαίτερα εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.