Μπαράλες, Λούι και Σανκαρέ στην Best Team

Μπαράλες, Λούι και Σανκαρέ στην Best Team

Μάιος 26, 2015 - 10:01
0 σχόλια

Με έντονο Αστεριανό στοιχείο ανακοινώθηκε η Best Team της Super League σύμφωνα με την ψηφοφορία των φιλάθλων καθώς επέλεξαν 3 ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας και ποιο συγκεκριμένα του Μπαράλες, Λούι και Σανκαρά.

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας μας ψηφίστηκαν από τους φιλάθλους ως οι καλύτεροι της σεζόν 2014-2015.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε για λογαριασμό των καναλιών Novasports (μέσω της ιστοσελίδας www.novasports.gr) με τους Barrales, Sankare και Lluy να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού για την Best Team!

Στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης βλέπει τρεις ποδοσφαιριστές του. Έναν κεντρικό αμυντικό, τον δεξιό του αμυντικό και τον επιθετικό του!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης παρέλαβαν τα βραβεία τους στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που αποτελούν μέρος της καλύτερης ομάδας της σεζόν.

Καλίφα Σανκαρέ

"Είναι πολύ τιμητικό να σε ψηφίζει ο κόσμος και να είσαι στους 18 καλύτερους της χρονιάς. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην οικογένεια μου".

Μπράιν Λούι

"Αν και υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός στο πρωτάθλημα και το συγκεκριμένο βραβείο το άξιζαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να είμαι μέσα σε αυτή την ομάδα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους συμπαίκτες μου οι οποίοι δικαιούνται μέρος από αυτό το βραβείο".

Χερόνιμο Μπαράλες

"Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με επέλεξαν για την Best Team. Αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειά και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο".

Αναλυτικά η Best Team του πρωταθλήματος της Super League 2014-2015

Τερματοφύλακες: Ρομπέρτο (Ολυμπιακός), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος)

Αμυντικοί: Μαζουακού (Ολυμπιακός), Σανκαρέ ( Αστέρας Τρίπολης), Λούι (Αστέρας Τρίπολης), Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Ρατς (ΠΑΟΚ), Σκόνδρας (ΠΑΟΚ), Αναστασιάδης (Καλλονή)

Μέσοι: Ντομίνγκεζ (Ολυμπιακός), Ζεκά (Παναθηναϊκός), Κλέιτον (Ξάνθη), Μαρτίνεζ (Παναιτωλικός), Κολοβός (Πανιώνιος), Κόντος (Κέρκυρα), Καλτσάς (Βέροια), Τετέ (Πλατανιάς)

Επιθετικοί: Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Ιλίτς (ΠΑΣ Γιάννινα), Ιγκόρ (Πανθρακικός)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.