«Μπαλοθιές» ενόψει πλέι οφ : Αστέρας – Εργοτέλης 2-1

«Μπαλοθιές» ενόψει πλέι οφ : Αστέρας – Εργοτέλης 2-1

Μάρτιος 22, 2015 - 19:07
0 σχόλια

Φωτογραφία  ( ICONPRESS/ICONPRESS )

Μια άνετη νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι. Κουρμπέλης και Μπαράλες οι σκορερ με τον Αργεντινό επιθετικό του Αστέρα να είναι πλέον πρώτο σκορερ του πρωταθλήματος. Ντεμπούτο για Λομπάτο. Μείωσαν στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Ζησόπουλου

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Εργοτέλη στο πρώτο λεπτό. Ο Ολαϊτάν μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 7’ ήταν η σειρά του Αστέρα να απειλήσει όμως ούτε ο Μπαράλες ούτε ο Μάσα πρόλαβαν την μπάλα μετά την σέντρα του Μπαντιμπανγκά. Δύο λεπτά αργοτέρα και συγκεκριμένα στο 9’ ο Ρόλε εκτέλεσε το  κόρνερ και ο Κουρμπέλης που πήδηξε πιο ψηλά από όλους άνοιξε το σκορ με άπιαστη κεφαλιά.  Στο 26’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα και από δεύτερο γκολ όμως ο Τζανακάκης έκοψε τελευταία στιγμή τον Μάσα. Ο Μπαράλες βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ στο 34’ όμως μετά από γύρισμα του Μπαντιμπανγκά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε κενή εστία. Ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα τελειώσει με ένα γκολ, ήρθε ο Μπαράλες που στο 44’ κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, ευστόχησε και εκτός από το δεύτερο γκολ της ομάδας του, σκαρφάλωσε και στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Με φόρα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας και βρέθηκε μια ανάσα από το 3ο γκολ μέσα σε ένα λεπτό. Συγκεκριμένα στο 57’ ο Μπαράλες μετά από κεφαλιά ψαράκι είδε την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Καβουσάκη.  Ένα λεπτό αργότερα ο Ρόλε έκανε το σουτ όμως είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη. Την μεγαλύτερη φάση του αγώνα έχασε ο Μπαντιμπανγκά στο 76’ όταν μετά από πάσα του Μπαράλες δεν κατάφερε να βρει στόχο σε κενή εστία. Στο 80’ ήταν η σειρά του Εργοτέλη να χάσει καλή ευκαιρία για γκολ, όμως το σουτ του Λυκογιάννη απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος.Στην τελευταία φάση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ του Ζησόπουλου.

Σκόρερ: 9' Κουρμπέλης, 45' πεν. Μπαράλες / 90' αυτ. Ζησόπουλος

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν (42' Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Μουνάφο (69' Τίε Μπι), Κουρμπέλης, Μάσα (76' Λομπάτο), Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λουβιόν, Γκοργκς, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (64' Καζναφέρης), Μποέ, Ουλά (64'Χαλκιαδάκης), Ολαϊτάν, Κάλε, Σολάρι (73' Τζίλας)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.