Μουσικοχορευτική παράσταση για «αλαργινούς τόπους» από τους Μωραΐτες (pics,vid)

Μουσικοχορευτική παράσταση για «αλαργινούς τόπους» από τους Μωραΐτες (pics,vid)

Ιούλιος 07, 2016 - 10:01
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε κανονικά η 3η ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο ¨Αλαργινές Μου Θύμησες...¨ από το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο «Μωραΐτες» την Τετάρτη 6 Ιουλίου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η έντονη βροχή που ξέσπασε το απόγευμα στην Τρίπολη, δεν πτόησε τους «Μωραΐτες» οι οποίοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να απομακρύνουν το νερό από το θέατρο στο Άλσος Αγίου Γεωργίου.

Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο θέατρο αποδεικνύοντας ότι οι θεατές δεν εγκαταλείπουν με τίποτα τις όμορφες διοργανώσεις που γίνονται στην πόλη τους, ακόμα κι αν η βροχή ήταν έντονη γιατί είναι ωραίο οι μνήμες να ζωντανεύουν με τον χορό.

Το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο «Μωραΐτες» είχε ετοιμάσει και παρουσίασε στο κοινό μία μουσικοχορευτική παράσταση για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς 2015 - 2016 με τίτλο "Αλαργινές Μου Θύμησες", στην οποία και συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι χορευτές.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αλαργινές Μου Θύμησες... από τους Μωραΐτες


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.