Μονόδρομος η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, λέει ο Καπραβέλος

Μονόδρομος η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, λέει ο Καπραβέλος

Ιανουάριος 03, 2022 - 08:31
0 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Η μετάλλαξη Όμικρον «χτυπά» τη χώρα μας. Το πρωί της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου βρήκε τους πολίτες να συνωστίζονται στις ουρές των φαρμακείων για να κάνουν rapid test ώστε να πάνε στη δουλειά τους, ακόμα και αν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, αφού πολλές επιχειρήσεις ενημέρωσαν τους εργαζομένους τους να εξεταστούν, προκειμένου να μην υπάρξει διασπορά στον εργασιακό χώρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου ανάφερε χαρακτηριστικά: «Η αισιοδοξία είναι ότι η επιστήμη έχει βρει τα όπλα που θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και όσο περισσότερο συμμορφωνόμαστε τόσο πιο εύκολα είναι τα πράγματα. Το σαββατοκύριακο, σε ένα νοσοκομείο που έχει διαθέσει 48 κλινες εντατικής για COVID περιστατικά ξεκινάει σήμερα γενική εφημερία. Το σαββατοκύριακο διασωληνώσαμε δύο εκτός ΜΕΘ. Μεγάλη πίεση, αφόρητη, δυσβάσταχτη πίεση στις ΜΕΘ. Ήταν και οι δυο ανεμβολίαστοι και με υποκείμενα νοσήματα. Ακόμα δεν έχουμε δει τις επιπτώσεις της Omicron στα νοσοκομεία... αλλά κινδυνεύουν οι υποδομές του κράτους και του συστήματος υγείας». Όπως υπογράμμισε, πλέον νοσεί το υγειονομικό προσωπικό και λιγοστεύει επικίνδυνα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.