Μόνο με αλυσίδες η μετακίνηση στα ορεινά της Γορτυνίας

Μόνο με αλυσίδες η μετακίνηση στα ορεινά της Γορτυνίας

Ιανουάριος 10, 2019 - 12:24
0 σχόλια

Μόνο με αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στα ορεινά της Γορτυνίας. Σύμφωνα με ενημέρωση της προέδρου της ΔΗΚΕ Γορτυνίας κυρίας Μαρίνας Διαμαντοπούλου, το πέρασμα του Αρτοζήνου είναι δύσκολο, πόσω μάλλον τώρα που το χιόνι και ο πάγος κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη μετακίνηση.

Η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρει:

Μετά τη "Σοφία" και τον "Τηλέμαχο", μας ήρθε η "Υπατία" και τα προβλήματα συνεχίζονται. Έντονες και συνεχείς βροχοπτώσεις από χτες, χαλάζι και χιόνι στα πολύ ορεινά, αλλά και πτώσεις βράχων. Το πέρασμα από την πλαγιά του Αρτοζήνου, θέση "Κολοσάρες", είναι πάντα δύσκολο. Δεν νοείται κυκλοφορία οχημάτων σ' αυτό το σημείο αλλά και γενικότερα στα πολύ ορεινά της Γορτυνίας, χωρίς αλυσίδες. Προσθέτουν ασφάλεια στις μετακινήσεις μας. Οι υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας δουλεύουν διαρκώς για το καθάρισμα του οδικού δικτύου που δεν είναι και μικρό.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.