Μητρόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό το επόμενο τρίμηνο

Μητρόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό το επόμενο τρίμηνο

Δεκέμβριος 15, 2019 - 11:01
0 σχόλια

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη για το Ασφαλιστικό, ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος εκτίμησε ότι οι εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα θα είναι ραγδαίες τους επόμενους μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Αρκαδίας βρέθηκαν πολλοί ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι υπέβαλαν ερωτήσεις τόσο στον κ. Μητρόπουλο, όσο και στους εξειδικευμένους στο Ασφαλιστικό και στα Εργασιακά Δημήτρη Μπολόφη και Δημήτρη Πετρόπουλο.

«Έχουμε νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, έχουμε τη συμμόρφωση του υπουργείου Εργασίας με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαίωσαν δύο κατηγορίες ασφαλισμένων, τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τις νέες εισφορές των επιτηδευματιών και άλλα σοβαρά ζητήματα.»

Ακόμη, ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στη «μάχη των μαχών» στην Ολομέλεια της Βουλής για τα αναδρομικά 2,5 εκατ. συνταξιούχων, αλλά και στην κατάργηση του ΕΚΑΣ, στο επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων κ.ά.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.