Μήνυση στον αντιδήμαρχο Τρίπολης για τα αδέσποτα (vid)

Μήνυση στον αντιδήμαρχο Τρίπολης για τα αδέσποτα (vid)

Νοέμβριος 25, 2016 - 16:36
0 σχόλια

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας στην Τρίπολη βρέθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Σταματόπουλος για υπόθεση που αφορά στα αδέσποτα της πόλης.

Όπως ανέφερε και ο αντιδήμαρχος, πρόκειται για μήνυση που έχει υποβληθεί σε αυτόν και στον Δήμο Τρίπολης για τα αδέσποτα ζώα. Ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί για τι ακριβώς πρόκειται, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του κ. Σίμος, αφορά για θέμα ενός αδέσποτου.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι η πράξη δεν είναι στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός και δεν μπόρεσαν να λάβουν περισσότερα στοιχεία αυτή τη στιγμή.

Με εντολή του εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος Τρίπολης αφέθηκε ελεύθερος και η δικογραφία θα σχηματιστεί, θα σταλεί στην Εισαγγελία κι όταν λάβουν αντίγραφό της θα μπορέσουν να δουν ποιος έχει υποβάλει τη μήνυση και για ποια συγκεκριμένα περιστατικά. Τότε, όπως είπε ο κ. Σίμος, θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειές τους, ενώ σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον αυτών που προφανώς ψευδώς τους έχουν μηνύσει.  

Ο κ. Σταματόπουλος τόνισε ότι ο Δήμος Τρίπολης και ο ίδιος κάνουν ό,τι είναι νόμιμο και σωστό για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μήνυση στον αντιδήμαρχος Τρίπολης για τα αδέσποτα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.