Μηνύματα εθελοντισμού και προσφοράς στην 5η αιμοδοσία του «Άξιον Εστί» (pics,vid)

Μηνύματα εθελοντισμού και προσφοράς στην 5η αιμοδοσία του «Άξιον Εστί» (pics,vid)

Μάιος 08, 2017 - 21:00
0 σχόλια

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «Άξιον Εστί» στις 6, 7, 8 Μαΐου 2017 στο Άστρος και στην Τρίπολη.

Το Σάββατο 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Άστρος στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Αποστόλου Παύλου και στις 7 και 8 Μαΐου, Κυριακή και Δευτέρα, η αιμοδοσία έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

Τη Δευτέρα στον χώρο της αιμοδοσίας βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος μίλησε για την αιμοδοσία την οποία χαρακτήρισε ως πράξη αγάπης αναφέροντας ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αυτός που δίνει αίμα.

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παναγούλη, όσο και σε όλους όσοι βοηθούν να γίνει η αιμοδοσία αλλά και σε εκείνους που προσήλθαν για να δώσουν αίμα.

Μεταξύ άλλων έδωσε αίμα και ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Τάκης Παρασκευόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι το αίμα αυτό μπορεί να σώσει μια ζωή.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr 5η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου «Άξιον Εστί»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.