Το μήνυμα της ημέρας για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (vid)

Το μήνυμα της ημέρας για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 25, 2022 - 14:40
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειος της 2ης Μαρτίου στην Τρίπολη.

Μετά το πέρας της παρέλασης μίλησαν στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ ο Γιώργος Βούτσινος Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δια βίου Μάθησης Νέων ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος και ο πολιτευτής Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης τονίζοντας το μήνυμα της ημέρας.

Το παράδειγμα των παλαιότερων γενιών, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ομοψυχίας, ενότητας, αδελφοσύνης, το οποίο πρέπει και εμείς να ακολουθήσουμε για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των ημερών ήταν η κεντρική ιδέα των όσων μετέφερε η πολιτική και πολιτειακή αρχή στις δηλώσεις  ενώ έγινε ειδική αναφορά και στον πόλεμο της Ουκρανίας και γρήγορη κατάπαυση του πυρός και ειρήνη.

Επίσης ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την διπλή εορτή σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδας και ταυτόχρονα αναφέρθηκαν στην ιστορική Αρκαδία την ψυχή της Επανάσταση από την καρδιά του Μοριά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα μηνύματα για την 25η Μαρτίου από την Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.