Μήνυμα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για στήριξη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος»

Μήνυμα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για στήριξη του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος»

Νοέμβριος 05, 2010 - 13:12
5 σχόλια

Μήνυμα του Βουλευτή Αρκαδίας στη συγκέντρωση του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στην Τρίπολη.

Η θεσμική μεταρρύθμιση του Καλλικράτη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υπέρβασης που έχουμε ανάγκη. Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κάνουμε την υπέρβαση που απελευθερώνει τις δυνατότητες των τοπικών μας κοινωνιών από τις αγκυλώσεις του χθες. Δίνουμε το παρόν για το μέλλον που έχουμε ανάγκη να χτίσουμε.

Η υπέρβαση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σε οριακές καταστάσεις, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας σήμερα, η πρόκληση της υπέρβασης είναι υπόθεση όλων μας. Σας καλώ να υποστηρίξουμε τη θεσμική αυτή μεταρρύθμιση του Καλλικράτη υποστηρίζοντας το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» του Αρκάδα Πέτρου Τατούλη καθώς και τον Αρκάδα υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα. Σας καλώ να δώσουμε την αναγκαία ώθηση στην προσπάθεια για τη συνέχιση όλων εκείνων των αλλαγών, που η χώρα χρειάζεται για να υπερβεί την κρίση και να προχωρήσει με ελπιδοφόρο βηματισμό στο δρόμο της προόδου.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ρε παιδιά που είναι το κείμενο που έγραψα πριν κάνα δίωρο?

Δεν μαζέυονται όλοι μαζι για να κάνουν μπούγιο? σήμερα Παρασκευή στην Τρίπολη έχουν ομηλία 4 συνδυασμοί. Όλοι σε απόσταση 30 μέτρων. Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Όταν τελειώνει ο ένας να αρχίζει ο άλλος να πάμε σε όλους να φαινόμαστε πολλοί.

tora to thimithike o odyseas na milisi toso kero itan kata tou tatouli ti egine xafnika tou travixe to auti o gap

Προσεξε οδυσσεα θα στη φαει τη θεση ο πετραν στις επομενεσ εκλογες!!