Μήνυμα νίκης Βενιζέλου από την Κόρινθο!

Μήνυμα νίκης Βενιζέλου από την Κόρινθο!

Μάιος 26, 2012 - 14:55

Αυτή τη φορά δεν είπε "γεια", είπε "και με τη νίκη!" Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική εκσρατεία του κινήματος απο την Κόρινθο στέλνοντας μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ αλλά και υποχρεωτικής συμμετοχής του κινήματος στην κυβέρνηση . "Αν θέλουμε να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση, πρέπει να μετάσχει και το ΠΑΣΟΚ" είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος αναγάγοντας το κίνημα , σε κίνημα των ανέργων, των φτώχων , των αδυνάτων!

Στο ακροατήριο τα κομματικά στελέχη σύσσωμα , στις πρώτες θέσεις οι υποψήφιοι Μπεγλίτης , Φαρμάκη, Γκιλίτσης,  καθώς και οι κύριοι Δέδες, Πνευματικός κ.α. Όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής έδωσαν το παρόν στην επίσκεψη βενιζέλου θέλοντας να δώσουν το στίγμα της συσπείρωσης. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αρχικά μετέβη στην Ν.Ε , με καθυστέρηση μισής ώρας , όπου είχε συνάντηση με τα κομματικά στελέχη , ενώ στο Επιμελητήριο πριν να ξεκινήσει την ομιλία του είχε προσωπική συνάντηση με τον πρέοδρο Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος του εκθείασε τα ζητήματα της Κορινθίας.
Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός οτι δεν είχε να πει ούτε μια λέξη για το νομό! Όσο για το τι ειπώθηκε στην κλειστή σύσκεψη με τα στελέχη; Τι είπαν για τις χαμένες έδρες και πως να τις αποκτήσουν πίσω; Σε νεότερη ανάρτησή μας μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για την αστυνομικήδ ύναμη η οποία κινητοποιήθηκε για να διαπιστώσουμε εν τέλει όλοι εμείς πως... αστυνομικοί υπάρχουν! Απλά εμφανίζονται όταν είναι να έρθουν επίσημοι, τύπου Βενιζέλου!