Μικρά, μικρά από την μεγάλη βραδιά

Μικρά, μικρά από την μεγάλη βραδιά

Δεκέμβριος 18, 2014 - 12:34
0 σχόλια

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το απόγευμα της Τετάρτης 17/12 συνέβαλαν για να μαζευτούν χρήματα για άπορες οικογένειες που ζουν στην πόλη μας και φυσικά να μαζευτούν τρόφιμα για τα κοινωνικό παντοπωλείο. 

Αυτός ήταν και ο σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στον Αρκαδικό και Σύλλογο Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών που στέφθηκε με επιτυχία και πέτυχε τον στόχο του.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο ΔΑΚ όμως είχε την δυνατότητα να δει παλιές και μεγάλες δόξες των Ελληνικών γηπέδων να φοράνε και πάλι τα σορτσάκια και να μπαίνουν στο παρκέ.

Μνήμες ζωντάνεψαν και πάλι από τους μεγαλύτερους ενώ οι μικρότεροι διδάχθηκαν βλέποντας μερικούς από τους κολοσσούς του Ελληνικού μπάσκετ.

Αποθέωση για τον τεράστιο Μπάνε Πρέλεβιτς σε κάθε σουτ, σε κάθε εύστοχο καλάθι σε κάθε άγγιγμα με την μπάλα. Σίγουρα αρκετοί παλιότεροι θα θυμήθηκαν και πάλι το αλησμόνητο σύνθημα που δονούσε το ‘’Παλέ Ντε Σπορ’’ στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 90’   ‘’ Ο Μπάνε, Μπάνε’’.

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Νέναντ Βούκσεβιτς με την ‘’τρίποντη’’ τέχνη να μην ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν.   

Κώστας Τσαρτσαρής και Δήμος Ντικούδης λες και από πάνω τους δεν έχει περάσει καμία μέρα… Μάγεψαν με τις κινήσεις τους και με τα ‘’χουκ’’ σήμα κατατεθέν και των δύο που τους καθιέρωσαν σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Το πειραχτήρι Γιάννης Γιαννούλης με τις τρομερές ατάκες του σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης που σκόρπισε άφθονο γέλιο.

Ο εγκεφαλικός ποιν γκαρντ της δεκαετίας του 90’ Γιάννης Σιούτης που θύμισε σε όλους στιγμές δικές του αγωνιζόμενος σε Μίλωνα, Σπόρτινκ, Άρη, Παναθηναϊκό.  

Η αποθέωση του Νίκου Χατζή από συμπαίκτες και φιλάθλους στο ημίχρονο του αγώνα κατά την διάρκεια της βράβευσής του. Δείγμα που δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του Καλαματιανού γκάρντ αλλά και το πόσο ενωμένοι είναι οι παίκτες του Αρκαδικού μεταξύ τους. Μία οικογένεια …

Η υπεύθυνη της εκδήλωσης και πρώην αθλήτρια του μπάσκετ Φωτούλα Βολονάκη όταν της δόθηκε η φανέλα από τους Βετεράνους με τις υπογραφές όλων δια χειρός Μπάνε Πρέλεβιτς με την ίδια να συγκινείται ιδιαίτερα.

Ο αγώνας των παιδικών ομάδων του Αρκαδικού και του Δρομέα με τους μικρούς, εκκολαπτόμενους καλαθοσφαιριστές να εισπράττουν το χειροκρότημα σε όλη την διάρκεια   του αγώνα.

Οι πολύ ωραίες φάσεις που πρόσφεραν και παίκτες του Αρκαδικού αλλά και οι Βετεράνοι χαρίζοντας στον κόσμο ένα μοναδικό θέαμα.

Ο Γιάννης Καραμαλένγκος που αγωνίστηκε και πήρε το χειροκρότημα του κόσμου από τις κερκίδες.

Τέλος δύο ‘’ρούκι’’ του Αρκαδικού που αποτελούν προϊών της ακαδημίας και είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας  Βαγγέλης Σταματόπουλος και Μάριος Τσέλος που αγωνίστηκαν και μάλιστα σκόραραν μπροστά στα μεγάλα μπασκετικά τους ινδάλματα.

Υ.Γ.

Μελανό σημείο η απουσία του κόσμου...

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.