Μία τολμηρή γυναίκα βούτηξε για τον Σταυρό στον Τυρό (photos+video)

Μία τολμηρή γυναίκα βούτηξε για τον Σταυρό στον Τυρό (photos+video)

Ιανουάριος 07, 2015 - 09:03
0 σχόλια

Με λαμπρότητα όπως κάθε χρόνο εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Τυρό, παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Δοξολογία και τον Αγιασμό των υδάτων στον ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο λιμάνι του Τυρού.

Μια τολμηρή Τυριοτοπούλα η δα Ελένη Ι. Εγγλέζου αψηφόντας το κρύο έπεσε στα παγωμένα νερά και έπισαε τον Τίμιο Σταυρό βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς άντρες...

Το παρών στον εορτασμό έδωσαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Τυρού κ. Ιωάννης Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας κ. Μιχαήλ Σωτηρόπουλος οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων της Δ.Ε Τυρού κα Ευγενία Λαγοδόντη και κ. Κωνσταντίνος Δολιανίτης ο Αρχικελευστής του Λιμενικού Φυλακίου Λεωνιδίου κ. Κωνσταντίνος Ντουζένης και μέλη των Συλλογικών Φορέων της Δ.Ε Τυρού.

Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων ο Αλιευτικός Σύλλογος Τυρού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του στο αναψυκτήριο του Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

To tyrostsakonia.gr ευχαριστεί τους κ. Ιωάννη Αλεξάνδρου και Δημήτρη Λαλουδάκη για την παραχώρηση των φωτογραφιών και τον κ. Κωνσταντίνο Τρανά για την επεξεργασία του video

Πηγή: tyrostsakonia.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Εορτασμός των Θεοφανείων στον Τυρό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.