Μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης στα Galerie de Beauté στην Τρίπολη (pics,vid)

Μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης στα Galerie de Beauté στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 03, 2016 - 20:22
0 σχόλια

Tώρα η ομορφιά βρίσκεται στην Τρίπολη και όταν λέμε ομορφιά, εννοούμε το Festival de Beauté που διοργανώνουν τα Galerie De Beauté για τη γυναίκα η οποία θέλει να νιώθει όμορφη και θελκτική, για τη γυναίκα που θέλει να νιώθει σίγουρη.

Η επίσκεψη στο ομώνυμο κατάστημα της Τρίπολης μπορεί να κάνει αληθινό το όνειρο κάθε γυναίκας να είναι όμορφη και κομψή, κάθε μέρα! Συνδύασέ την, λοιπόν, με μια συνολική ανανέωση που περιλαμβάνει: ολοκληρωμένο μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, περιποίηση φρυδιών, χτένισμα, συμβουλές για το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών και μανικιούρ! 

Το Festival de Beauté είναι μια γιορτή ομορφιάς, που διοργανώνουν τα Galerie de Beauté κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό κατάστημα!

Αρκετός κόσμος βρέθηκε  νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο κατάστημα στο κέντρο της Τρίπολης, και όπως ανέφερε ο κ. Μπουζέτος, ιδιοκτήτης του καταστήματος στην Τρίπολη, οι γυναίκες τις Τρίπολης περιποιούνται τον εαυτό τους και θέλουν να δείχνουν όμορφες και λαμπρές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς των Galerie de Beauté, σας περιμένουν στο νέο Galerie de Beauté στην Τρίπολη, Τάσσου Σεχιώτη 7, για να δώσουν λύση σε κάθε σας ανάγκη και να συζητήσουν μαζί σας κάθε σας απορία σχετικά με την ομορφιά.

Επωφεληθείτε, λοιπόν, για μια συνολική ανανέωση η οποία είναι προφορά από τα καταστήματα χωρίς να επιβαρύνεται το πορτοφόλι σας! Οι υπηρεσίες ομορφιάς που μπορείτε να απολαύσετε είναι: ολοκληρωμένο μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, περιποίηση φρυδιών, χτένισμα, συμβουλές για το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών σας και μανικιούρ!

Όσες δεν προλάβετε τρέξτε αύριο Σάββατο 4 Ιουνίου στο κατάστημα Galerie de Beauté στην Τρίπολη και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ομορφιάς από τα Galerie de Beaute


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.