Μια ηλιόλουστη Κυριακή στο Χ.Κ.Μαινάλου (vid)

Μια ηλιόλουστη Κυριακή στο Χ.Κ.Μαινάλου (vid)

Φεβρουάριος 10, 2017 - 10:01
0 σχόλια

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαίναλου βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου στο ομώνυμο βουνό (το οποίο έχει βραβευθεί διεθνώς για την φυσική του ομορφιά) και συγκεκριμένα στην περιοχή Οστρακίνα. Απέχει 30 χλμ. από την Τρίπολη και 162 χλμ. από την Αθήνα και αποτελεί το πιο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο στην Αθήνα.

Αν αναρωτιέσαι ή ακόμα και αν έχεις ξεχάσει πώς είναι μια ηλιόλουστη Κυριακή στο Χ.Κ.Μαινάλου δεν έχεις παρά να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου για το παρακάτω βίντεο.

Ο Τάκης Πουρναράκης με καταγωγη από το Λεβίδι και οι συνεργάτες του μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή τους στο Action 24 παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο τον αγαπημένο μας χειμερινό προορισμό.

Να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς τις πρωινές ώρες υπάρχει πάγος στον δρόμο. Ιδιαίτερα τις ημέρες που υπάρχει πρόβλεψη για χιονόπτωση να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχετε έτοιμες τις αλυσίδες για χρήση.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.