Μέσα Συνεδρίαση και έξω... διαδήλωση!

Μέσα Συνεδρίαση και έξω... διαδήλωση!

Απρίλιος 11, 2011 - 13:17

   Ξεκινά σε λίγη ώρα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, μια συνεδρίαση πολύ σημαντική αφού περιλαμβάνει στα θέματά της τα απορρίματα. Το σώμα θα κουβεντιάσει στο τέλος της ημερήσιας διάταξης το φλέγον αυτό ζήτημα το οποίο αναμένεται να προσελκήσει άρχοντες και ενδιαφερόμενους απ όλη την Περιφέρεια.
Με .. άγνωστο το χρόνο που το θέμα θα ξεκινήσει να συζητείται οι παρευρισκόμενοι και οι σύμβουλοι θα πρέπει να οπλιστούν με.. υπομονή!

3 ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης αυτής, περίπου στις 17:30 έξω απο το χώρο της συνεδρίασης που καια υτή τη φορά θα είναι το Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο, θα υπάρξει συγκέντρωση, διαδήλωση υπέρ της ανακύκλωσης! Στην ανακοίνωση του μέλοσυ τησ Μαντινειακής Συμπολιτείας Τάσου Παπαζαχαρίααναφέρεται συγκεκριμένα:
  "Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το Περιφερειακό συμβούλιο. Μεταξύ των άλλων θεμάτων θα συζητήσουν και το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων – σκουπιδιών. Όλα δείχνουν ότι θα αποφασίσουν για δεματοποιητές και μελλοντικά καύση. Εμείς υποστηρίζουμε την διαχείριση με την μέθοδο της ανακύκλωσης και της ανάκτησης των χρήσιμων υλικών των σκουπιδιών. Γιαυτό θα συγκεντρωθούμε σήμερα Δευτέρα 11-4-2011 και ώρα 5:30 έξω από το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να υποστηρίξουμε την μέθοδο της ανακύκλωσης."