Μεγάλη Τρίτη ανακοινώνονται οι εκλογές;

Μεγάλη Τρίτη ανακοινώνονται οι εκλογές;

Μάρτιος 21, 2023 - 10:19
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Όπως όλα δείχνουν, τη Μεγάλη Εβδομάδα θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ημερομηνία των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία των εκλογών θα ανακοινωθεί τη Μεγάλη Τρίτη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στη συνέντευξή του στο Mega χθες το βράδυ είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη και, όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου, ο σχεδιασμός δεν θα ξεφύγει από αυτό το χρονοδιάγραμμα.

«Ο πρωθυπουργός πολύ σύντομα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Είχαμε πει ότι οι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη και δεν νομίζω ότι αυτός ο σχεδιασμός θα ξεφύγει από αυτό το χρονοδιάγραμμα. Πολύ σύντομα θα έχουμε και πιο συγκεκριμένες ειδήσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Το σημαντικό δεν είναι οι ημερομηνίες, αλλά να αναδειχθούν τα διλήμματα, τα διακυβεύματα, η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα και όλα αυτά που και πριν, αλλά και τώρα -μετά την τραγωδία των Τεμπών- αναδεικνύονται ακόμα πιο επιτακτικά. Κοντά στο Πάσχα θα υπάρχουν ανακοινώσεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο Mega.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.