Μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες παίδων κορασίδων Ελλάδας-Κύπρου στην Τρίπολη (video)

Μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες παίδων κορασίδων Ελλάδας-Κύπρου στην Τρίπολη (video)

Ιούλιος 26, 2013 - 20:22
1 σχόλια

Από χθες το απόγευμα πραγματοποιούνται οι αγώνες στίβου παίδων και κορασίδων μεταξύ της Ελλάδας και της Κύπρου στην Τρίπολη τους οποίους διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας), τον Δήμο Τρίπολης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγόπουλος μιλώντας στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr τόνισε ότι αυτή η συνάντηση δίνει την ευκαιρία σε νέους και νέες να αποκτήσουν την εμπειρία μιας διεθνούς συνάντησης σε αυτού του είδους αγώνες, οι οποίοι ενισχύουν το πνεύμα συναδέλφωσης και αλληλεγγύης που είναι απαραίτητα στον αθλητισμό, ενώ δεν παράλειιψε να τονίσει ότι οι αγώνες είναι άρτια οργανωμένοι.

Μεγάλη ευκαιρία για τα νέα παιδιά η συγκεκριμένη διοργάνωση και όπως είπε και ο κ. Κουτσοφλίνης, εθνικός προπονητής παίδων κορασίδων, " Πρωταθλητής δε διαλέγει κάποιος να γίνει, ο πρωταθλητισμός διαλέγει ποιους θα πάρει..."

Μεγάλη η συγκίνηση και για τον επι χρόνια προπονητή στίβου Κου Τάσου Σμυρνιώτη, τον οποίο αποθεώνουν όσοι τον γνώρισαν τόσο μέσα, όσο και έξω απο τα γήπεδα, μιλώντας για την ψυχή του Αρκαδικού αθλητισμού.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι μας δήλωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Χριστίνα Ζαμπαθά και ο παλιός προπονητής της και πατέρας του Δημάρχου Τρίπολης  Τάσος Σμυρνιώτης, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Σταύρος Κουκάκης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η παλιά πρωταθλήτρια επίκουρος καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ και ταμίας του ΔΣ ΣΕΓΑΣ Ξένια Αργειτάκη και ο εθνικός προπονητής παίδων κορασίδων Γιάννης Κουτσοφλίνης.

Video: 

youtube://v/v3jkSgo6a_U

youtube://v/65gnMDAdQl8

youtube://v/x3glk6QhUrs


Υπάρχει 1 Σχόλιο

αντε , ελπιζω τωρα αφου ειχαμε αγωνες να καθαρισαν τις τουαλετες και να εβαλαν λιγο χαρτι και σαπουνακι και να μην εφριξαν οι φιλοξενουμενοι συλλογοι