Μεγάλη συγκέντρωση Παρασκευόπουλου στα Λαγκάδια και συζήτηση με τους κατοίκους για τα προβλήματα και την ανάπτυξη.

Μεγάλη συγκέντρωση Παρασκευόπουλου στα Λαγκάδια και συζήτηση με τους κατοίκους για τα προβλήματα και την ανάπτυξη.

Οκτώβριος 23, 2010 - 11:45

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, σε μεγάλη συγκέντρωση, χθες (Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010),  στα Λαγκάδια, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες για την ανάπτυξη της περιοχής και για τα ιδιαίτερα προβλήματα του δήμου, όπως είναι:

- η ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού για την αποτροπή της μόλυνσης του φαραγγιού,
-η αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης στα Λαγκάδια και το Καλονέρι,
-η υδροδότηση του συνοικισμού Μπούφι, -
η επαναλειτουργία του δημοτικού ξενοδοχείου με τη μορφή ξενώνα για εναλλακτικό τουρισμό μέσα από την προώθηση προγραμματικών συμφωνιών με ορειβατικούς συλλόγους, περιηγητικούς, πανεπιστήμια και οργανισμούς.
-η απουσία – κενό αγροτικού γιατρού στην πρωτεύουσα του δήμου, την οποία και καυτηρίασε ιδιαίτερα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, μιλώντας για την ανάπτυξη της περιοχής και απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, τόνισε, ότι ο νέος δήμος θα προωθήσει ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο που θα συμπεριλάβει το σύνολο των μορφών εναλλακτικού τουρισμού. Οι πολίτες των Λαγκαδίων επικρότησαν την προτεραιότητα του συνδυασμού για άμεση διάνοιξη του δρόμου Ολυμπίας – - Λαγκαδίων – Βυτίνας, ως κλειδί για την ανάπτυξη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι κτηνοτρόφοι των Λαγκαδίων και της περιοχής για την πρόταση του Παρασκευά Παρασκευόπουλου για μια οργανωμένη ζώνη κτηνοτροφίας στην περιοχή.

ΣΑΒΒΑΤΟ Συγκεντρώσεις Παρασκευόπουλου σε Τρόπαια, Κοντοβάζαινα, Αμυγδαλιά.

Σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκεύοπουλος του συνδυασμού «ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή», συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις – συζητήσεις με τους κατοίκους, στα Τρόπαια, στη 1 το μεσημέρι, στην Κοντοβάζαινα στις 5 το απόγευμα και στην Αμυγδαλιά στις 8 το βράδυ.

ΚΥΡΙΑΚΗ Συγκεντρώσεις Παρασκευόπουλου στο Ράφτη, στη Δημητσάνα και περιοδεία σε χωριά.

Αύριο, Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος θα παρεβρεθεί στις 11 το πρωί στα εγκαίνια του Γεωργοπούλειου ιδρύματος, στο Ράφτη, στις 3 το μεσημέρι θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ράφτη, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. θα περιοδεύσει στα χωριά του δήμου Δημητσάνας και στις 8 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Δημητσάνα.