Μεγάλη επιτυχία για τον αγώνα δρόμου Run The Theatre 2017 στην Μεγαλόπολη (pics,vid)

Μεγάλη επιτυχία για τον αγώνα δρόμου Run The Theatre 2017 στην Μεγαλόπολη (pics,vid)

Μάιος 07, 2017 - 22:09
0 σχόλια

Ο Δήμος Μεγαλόπολης διοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, τον «Αγώνα Δρόμου Μεγαλόπολης – Run The Theatre 2017»

Η εκδήλωση  έγινε με απόλυτη  επιτυχία αφού είχαμε πάνω από  800 συμμετοχές στους 2 αγώνες των 5 και των 2,5 χιλιομέτρων ! Η κεντρική πλατεία, το Αρχαίο Θέατρο και οι δρόμοι της Μεγαλόπολης στην κυριολεξία γέμισαν με χαρούμενα πρόσωπα, μικρούς και μεγάλους που έτρεξαν στους 2 αγώνες. Είδαμε γονείς με τα παιδιά τους , ακόμα και με τα καρότσια τους, να συμμετέχουν και να τερματίζουν όλοι με το πιο μεγάλο χαμόγελο!

Από πλευράς διοργάνωσης η εταιρία StreetRun κατάφερε να κάνει έναν άψογο αγώνα , στην πραγματικότητα μεταμόρφωσε την πλατεία της πόλης σε αγωνιστικό στίβο.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης τόλμησε να διοργανώσει αυτόν τον αγώνα και η μεγάλη επιτυχία που είχε βάζει τις βάσεις να γίνει πλέον θεσμός.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Σε επόμενο άρθρο θα έχουμε  και τα αποτελέσματα, δείτε στην συνέχεια 3 βίντεο  από τις κάμερες και το drone του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Μπελόκα και τον Βασίλη Τσιντάρη που μας βοήθησαν στις λήψεις.

Ρεπορτάζ από το kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

RUN THE THEATER - Αγώνας δρόμου Μεγαλόπολης 2017 5km

RUN THE THEATER - Αγώνας δρόμου Μεγαλόπολης 2017 2.5km

RUN THE THEATER - Αγώνας δρόμου Μεγαλόπολης - Δηλώσεις και απονομές


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.