Μεγάλη επιτυχία για το 2ο All Star Game (vid)

Μεγάλη επιτυχία για το 2ο All Star Game (vid)

Μάρτιος 27, 2018 - 11:09
0 σχόλια

Απολογισμό για το 2ο All Star Game που διοργάνωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαρτίου, έκανε ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Κουκάκης.

Ο κ. Κουκάκης μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης η οποία, όπως ανέφερε κατάφερε να συνδυάσει το παρόν , το παρελθόν και το μέλλον.

Η μεγάλη γιορτή του 2ου All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ξεκίνησε με την αναμέτρηση των κλιμακίων με τα νέα παιδιά να στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως το μέλλον είναι εδώ και τους ανήκει.

Μια από τις πιο έντονες στιγμές του 2ου All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ήταν η βράβευση της ομάδας που είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης στα εγκαίνια του στις 30 Μαΐου του 1978.

Επίσης η διοργάνωσε περιελάμβανε βράβευση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με την φανέλα με το νούμερο «10».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μεγάλη επιτυχία για το 2ο All Star Game


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.